Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Türkiye’nin kaderi AK Parti’nin kaderi ile eş değer

Türkiye’nin kaderi AK Parti’nin kaderi ile eş değer
Aksaray Anadolu AŞ
17 Ekim 2020 12:58

2002 öncesi Türkiye ile hem masada hem de sahada söz sahibi olmasının yanı sıra millileşme konusunda da büyük adımlar atan Türkiye’nin arasındaki farkın mukayesede edilemeyecek kadar büyük olduğunu bildiren AK Parti Aksaray İl başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye’mizi hızla gelişmiş ülkeler seviyesi eksenine yükselttik ve yükseltmeye de devam ediyoruz” dedi.

AK Parti ne kadar güçlenirse Türkiye’nin de o kadar güçlenerek yoluna devam edeceğine işaret eden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye’nin kaderi AK Parti’nin kaderi ile eş değerdir. AK Parti ile Türkiye’nin vizyonu da değişmiştir. 2023, 2053 gibi 2071’i de kendimize ufuk çizgisi bir kızıl elma olarak belirledik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi 2023 yılına kadar yükselişinin bütün temellerini atarak, bölgesel bir güç merkezi haline getireceğiz. 2023’ü Türkiye’nin yükselişi için önemli bir sıçrama noktası olarak görüyoruz. Ülkemiz, dünya devleriyle yarışan küresel bir güç merkezi haline gelene kadar durmak yok yola devam diyoruz. Bu yoldaki kararlığımızdan bir adım dahi geri atmayacağız.”

Türkiye’yi bu ufuk çizgisinden geri çevirmek isteyenlerin olduğunu dolayısıyla dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldıklarına dikkat çeken Başkan Altınsoy, “Türkiye’ye zarar vermek isteyen, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a zarar vermek istiyor, Türkiye’ye zarar vermek, AK Parti’ye, Cumhur İttifakı’na, bu birlikteliğe zarar vermek istiyor. Bütün bunların önüne geçecek olan ise her zamanki o dik duruşumuz olacak. O yüzden sorumluğumuz çok büyük” ifadelerini kullandı.

2002’den önceki Türkiye ile hem masada hem de sahada söz sahibi olan Türkiye’nin arasında çok büyük fark olduğunu vurgulayan Başkan Altınsoy, “AK Parti iktidarı, Türkiye’yi hızla gelişmiş ülkeler seviyesi eksenine yükseltti. Bu anlamda dik duruşlu liderimizin arkasında hep birlikte, omuz omuza yürümenin onurunu yaşıyoruz. AK Parti ne kadar güçlenirse Türkiye de o kadar güçlenecek. Daha çok büyüme hedefini inşallah hep beraber gerçekleştireceğiz. Çünkü yolumuz uzun ve işimiz çok” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.