Dolar 32,3928
Euro 34,8040
Altın 2.399,80
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Twitter’ın Son Android Sürümü, Bildirim Sayfasını Açmıyor

Dünyanın en tanınan toplumsal ağlarından bir tanesi olarak hizmet veren Twitter, Android kullanıcıları için yeni bir sürüm güncellemesi yayınladı …

Twitter’ın Son Android Sürümü, Bildirim Sayfasını Açmıyor
Aksaray Anadolu AŞ
18 Şubat 2021 12:48

Dünyanın en tanınan toplumsal ağlarından bir tanesi olarak hizmet veren Twitter, Android kullanıcıları için yeni bir sürüm güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile birlikte Twitter uygulamasının son sürümü “8.81.0-release.00“a yükseltildi. Fakat uygulama, bu güncellemeden sonra sağlıklı bir formda çalışmaz oldu. Bilhassa de etkileşim sayısı yüksek olan kullanıcılar, bu sorunun bir an evvel düzeltilmesini istiyorlar.

Twitter, Google Play Store üzerinden sunduğu güncellemenin açıklamalarında, bu sürümün birtakım iyileştirmeler getirdiğini ve bilinen yanılgıları da düzelttiğini tabir etmişti. Lakin kelam konusu güncelleme ile kullanıcılar, “Bildirim” menüsüne giremez hale geldiler. Kullanıcıların etkileşimlerini ve profiline dair gönderilen menüye girmeye çalışan kullanıcılar, uygulamanın çökmesi sorunu ile karşı karşıya kalıyorlar.

Yanlışın ne vakit düzeltileceği şu an için bilinmiyor

blank

Twitter uygulamasının Bildirim sayfasını kullanamayan hesap sahipleri, evvel bu durumun kendi aygıtlarından kaynaklandığını düşündüler. Lakin yaptığımız denetimlerde, yanlışın pek çok aygıtta ortak olduğunu görüyoruz. Öte yandan bu sorun, tüm işletim sistemlerini de etkilemiyor üzere görünüyor. Fakat bu bahisle ilgili de ayrıntılı bir araştırma yapılması gerekiyor. Bu ortada, kimi kullanıcılarsa bildirimlerin gelmediğini, geldiğinde de kasma ya da hiç açılmama üzere sıkıntılardan muzdarip olduklarını söylüyorlar.

Şirketin resmi hesabı ile resmi dayanak hesabına baktığımızda, hususla ilgili rastgele bir açıklamanın olmadığı dikkatlerden kaçmıyor. Bu da kelam konusu yanlışın bölgesel olabileceği ya da Twitter’ın bu kusurdan haberdar olmadığı manasına geliyor. Tahlilin ne vakit ve nasıl geleceği bilinmezken, kullanıcıların bu süreçte, uygulamayı telefonlarından kaldırıp yine yükleme üzere seçenekleri denemeleri gerekiyor.

İşte kimi Twitter kullanıcılarının mevzuyla ilgili söyledikleri

blank

Hesabımın bildirim kısmına giremiyorum 🙁 bastığım anda direkt uygulamadan çıkış yapıyor neden o denli oluyor?

blank

Bildirim kısmına girince uygulama atıyor.

blank

Ya arkadaşlar bildirim kısmını açınca beni sayfadan atıyor az etkileşim verseniz 🙁

blank

Neden bildirim gelmiyor of :I

blank

Bildirim butonuna bastığımda telefon Twitter’dan çıkış yapıyor. Nedenini bilen var mı?

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.