Dolar 32,5910
Euro 35,0035
Altın 2.452,35
BİST 9.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Ülkemiz için birlik ve beraberlik çağrısında bulundular

Ülkemiz için birlik ve beraberlik çağrısında bulundular
Aksaray Anadolu AŞ
9 Haziran 2018 02:26

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi çalışmaları tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da büyük bir titizlikle sürdürülüyor.

Ak Parti Kadın Kolları Selçuklu Mahallesi’nde vatandaşları bilgilendirmek amacıyla bir toplantı düzenledi.

Toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Adayı İlknur İnceöz, Merkez ilçe başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı halka hitaben yaptığı konuşmada 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemizin geleceği açısından çok büyük önem taşıdığını ifade ederek, Selçuklu Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarında oylarını bu yönde kullanacaklarına inandığını kaydetti.

Başkan Yazgı konuşmasında “ 4 yıllık görev süremizde söz verdiğimiz birçok projemizi elhamdülillah gerçekleştirdik. Şehir tamamen değişmeye başladı. Alt geçidin olduğu noktalardan başlayarak şehrimizin muhtelif yerlerinde yaptığımız yeni yatırımlarla birçok çalışmaya imza attık.

Sayın Cumhurbaşkanımız 24 Haziranda ne kadar önemli bir seçime gireceğimizi bir kere daha söyledi Benim sizlerden rica ve isteğim 4 vekilimiz var. İnşallah 24 Haziranda sizlerin de dua ve destekleriyle inşallah yeniden hepsini vekil seçerek Ankara’ya göndereceğiz. İki tane pusula var. Biri Cumhurbaşkanlığı diğeri ise Milletvekilliği pusulası. Bu iki pusula ile inşallah hem Sayın Cumhurbaşkanımızı hem de Milletvekillerimizi destekleyerek her zaman yaptığımız gibi Türkiye’de rekor kırarak en iyi noktalarda temsil edeceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yazgı, yerelde Selçuklu Mahallesine yaptığı hizmetleri de başlıklar halinde açıkladıktan sonra vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Adayı İlknur İnceöz ise tüm vatandaşları Cumhurbaşkanımıza ve Ak partiye destek vermeye davet ederek “Seçime sayılı günlerin kaldığı şu günlerde hepimizin çok çalışması lazım. Allah hepinizden razı olsun. 15 Temmuz darbe ve işgal girişimi ülkemizin birliğine, berberliğine ve toprak bütünlüğüne karşı 40 yıldır devletin için de kümelenmiş eli silahlı hain terör örgütünün gerçek yüzünü gösterdiği geceyi hep birlikte yaşadık. Ülke topraklarımıza saldırılar gerçekten çok büyük. Ancak bizler 24 Haziranda sandıklarda gereken dersi vereceğiz ve ne yaparlarsa yapsınlar bizi yıldıramayacaklar. Ekonomik saldırılarla da yıldıramayacaklar. 24 Haziranda biz millet olarak, Aksaray olarak kadını ve erkeği ile geleceğimize sahip çıkacağız. 24 Haziranda sandıkta hem Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde seçmeye hem de parlamentoda milletvekillerimizi güçlü bir şekilde göndermeye hazırız inşallah” dedi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.