Dolar 32,6003
Euro 34,8766
Altın 2.495,92
BİST 9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 29°C

Ülkü Ocakları Başkanı Akbulut’tan birlik beraberlik mesajı

Ülkü Ocakları Başkanı Akbulut’tan birlik beraberlik mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
25 Mayıs 2018 01:48

Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı Ali Akbulut yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti:

“MHP bir oy daha fazla alabilsin diye gece uyumayan, gündüz oturmayanlar var, Allah onlardan razı olsun. Vebaldir, biz de 24 Hazirana kadar gece demeyeceğiz, gündüz demeyeceğiz. 5 binden fazla Ülkü Şehidinin davasını sahiplenmek, bayrağını en yükseklere taşımak şeref, namus borcumuzdur. Bu borç ahde vefa bilen herkesin omzundadır!

Yalana, fitneye, fesata, riyakarlığa fırsat vermeden,birbirimizin eksiğini yanlışını kapatarak, aday olsun olmasın Ülkücüyüm diyebilen herkesin Davamız için MHP için çalışması şarttır! Özellikle bugünler de birbirimizi kırmadan dökmeden sahiplenmeliyiz. Satan satılır! El atına binen tez iner!Herkes aklını başına alıp Davamızın selameti için gece gündüz çalışmalıdır! Bir oy nasıl arttırabiliriz diye mücadele etmeliyiz. Birbirimizle uğraşmayı bırakalım, kin nefret hırs insanoğlunu olmadık büyük yanlışlara sokar! Tüm teşkilatlarımızla,vazifede olalım ya da olmayalım hepimiz 1.sıra Milletvekili Adayı gibi çalışalım! Yok şu başarısız olsun da yok şu eksiğe düşsün de yok şunun şu eksiği var da diye hesap yapanlar Bozkurt hesabını da unutmasın!

Sonuç olarak bir olalım diri olalım hep birlikte bir oy dahi arttırabilmek için gece gündüz çalışalım! Şahısların şahsımızın hiçbir önemi yoktur, önemli olan Davamızdır Partimizdir. Güçlü bir MHP demek Güçlü TÜRKİYE demektir. Devlet Kurumlarında yalnız kalıyoruz diye yıllardır birbirimizi yedik eleştirdik.. İşte fırsat, MHP Mecliste ne kadar güçlü olursa Devlet Kurumlarında Ülkücüler o kadar güçlü olur ,ÜLKÜCÜLER GÜÇLÜ OLURSA TÜRKİYE GÜÇLÜ OLUR!
Her birimiz MHP ye hiç oy vermemiş her bir kardeşimizi bulup ikna etmeliyiz üç hilale mührü vurdurmalıyız.
Güçlü MHP
Güçlü TÜRKİYE..
LİDER DEVLET BAHÇELİ.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.