Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 27°C

Ulu Cami’nin sevilen imamına geçmiş olsun ziyareti

Aksaray Müftüsü Cemalettin Bal, bir rahatsızlığından dolayı ameliyat olan Ulu Cami’nin sevilen İmam Hatibi Özgür Öztürk’ü hastanede ziyaret etti..

Ulu Cami’nin sevilen imamına geçmiş olsun ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
27 Ocak 2016 17:46

Aksaray Müftüsü Cemalettin Bal ile birlikte Müftü Yardımcısı Süleyman Şahin ve Laleli Erkek Hafızlık Kuran Kursu Yöneticisi Hüseyin Düzgün de ziyarete katıldı.

İl Müftüsü Bal, Ameliyat olan Ulu Cami İmam-Hatibi Özgür Öztürk için acil şifalar dileyerek geçmiş olsun dileklerini belirtti. Kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren sevilen İmam Öztürk, İl Müftüsü Bal ile kendisine eşlik ederek gelen ziyaretçilere teşekkür etti..

Biz de Haber Aksaray olarak Ulu Camii İmam-Hatibi Özgür Öztürk’e geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz..

YORUMLAR
  1. blank Yaşar ÇAPAŞ dedi ki:

    Selamün aleyküm
    Hocam geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşallah

    Hocam imsakiye niye uyulmuyor 20 dakika erken okundu ezan ben aç kaldım sorumlu kim burda bi açıklama yapmak zorundasınız