Dolar 32,4281
Euro 34,8195
Altın 2.430,39
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 20°C

Uluırmak’ta bahar temizliği başladı

Uluırmak’ta bahar temizliği başladı
Aksaray Anadolu AŞ
1 Nisan 2023 13:33

Aksaray Belediyesi şehrin simgesi olan Uluırmak’ta bahar temizliği başlattı.

Aksaray Belediyesi şehrin simgesi olan Uluırmak’ta bahar temizliği başlattı.

Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Uluırmak içerisinde akıntı yoluyla gelen atık ve balçıkları temizleyerek hem kötü görüntüyü hem de çevrede oluşabilecek kötü kokuyu da engelliyor.

Şehrin tam ortasından geçen ve karasu mevkiine kadar uzanan oldukça uzun bir alanı kapsayan Uluırmak kanalında yapılan kapsamlı temizlik çalışması memnuniyet yarattı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Uluırmak’ta yapılan temizlik çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada çevreyi ve doğayı korumak adına birçok çalışma yaptıklarını belirtti. Başkan Dinçer, bu çalışmalar kapsamında yaklaşık 3 Bin metre uzunluğundaki Uluırmak’ın temizlendiğini ifade etti. Irmak içerisinde oluşan balçık ve diğer atıkların hummalı bir çalışma ile temizlendiğini vurgulayan Başkan Dinçer, bu mekanların temiz kalması için vatandaşlarında duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.