Dolar 32,3407
Euro 35,1132
Altın 2.239,20
BİST 8.887,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Umre ziyareti kazanan öğrencilere ödülleri verildi

Umre ziyareti kazanan öğrencilere ödülleri verildi
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ocak 2020 16:19

Aksaray Müftülüğü ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü birlikteliğinde Çocuk Evlerinde ve Çocuk Sevgi Evlerinde kalan Öğrencilere yönelik düzenlenen “Umre Ödüllü” değerler eğitimi yarışması ödül merasimi ve kahvaltı programı Müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi.

Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Müftü Cemalettin Bal, yaptıkları konuşmalarda öğrencilerin milli, manevi ve dini değerlerine sahip bireyler olarak yetişmelerinin önemine değinerek devletin her zaman yanlarında olduğunu kaydettiler.

Yapılan konuşmaların ardından, “Umre Ödüllü” değerler eğitimi yarışmasında erkeklerde birinci olan Murat Göçmen ile kızlarda birinci olan Özge Yılmaz Umre ’ye gitmeye hak kazandıkları ödüllerini Vali Ali Mantı’dan aldılar.

Yarışmada ikinci olan Bahadır Görür ile Sabriye Kaya’nın ödüllerini Belediye Başkanı Evren Dinçer verdi. Üçüncü olan Servet Emzikli ile İlayda Kalkan’ın ödüllerini Müftü Cemalettin Bal verdi. Yarışmaya katılan diğer öğrencilere ise yine ödülleri Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ile spor il müdürlüğü yetkilileri tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından protokol üyeleri Çocuk Evlerinde ve Çocuk Sevgi Evlerinde kalan Öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.