Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ÜniAk’lı gençlerden teröre tepki

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Ak Parti ÜniAk Teşkilatı Aksaray Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Asü Çarşı girişinde terörü lanetledi, Türk Bayrağı açarak İstiklal Marşı okudu..

ÜniAk’lı gençlerden teröre tepki
Aksaray Anadolu AŞ
22 Mart 2016 23:08

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş Öncülüğünde, Basın Açıklamasında ÜniAk Başkanı Ömer Can Sağlık; Bu açıklamayı ülkenin vatansever gençleri olarak gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de huzurun, sükunun ve kardeşlik ikliminin hakim olmasından rahatsız olan odaklarca Ankara’da ve İstanbul’da gerçekleştirilen ve onlarca insanımızın hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. İnsanlığa yönelik bu saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyor, tedavileri devam eden yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Sabrımızla oynamanız nafiledir, bilinmelidir ki sabrımız kadar metanetimizde güçlüdür. Tahrik dolu hainliklere asla prim vermeyiz.

Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı artırmak içinde her türlü mücadeleyi vereceğiz, tüm arzularınızı kursaklarınızda bırakacağız. İç ve dış mihraklarca ülkemizin huzuru, refahı, birliği, beraberliği ve kardeşliği hedef alınıyor. Bu durumun farkındayız, Güçlü Türkiye hedefi her dönemde küresel güçleri ve onların yerli iş birlikçilerini rahatsız etmiştir. Bu rahatsızlık terör eylemlerinin, provokasyon faaliyet ve sosyokültürel alana yönelik çatışma ve kutuplaşma arayışları olarak tezahür ettirilmiştir. Sözü edilen terör yapılanmaları ve faaliyetleri her birinin faili ya da sorumluları farklı olsa da hedefi ortaktır. Hedef bölgesinde huzuru demokratik kültürü kardeşlik ve birlik iklimi ile öne çıkan Türkiye’nin yolunu kesmek güçlü ve büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir. Ayrıca bu provokasyon ve terör eylemlerinden nasiplenmeye çalışan mankurtlara vatanını ve milletini seven üniversite gençliği olarak fırsat vermeyeceğimizi bildiririz. Sonuna kadar devletimizin bekası için bedel ödeyip, can siperane bir şekilde terörle mücadele eden Emniyetimizin, Silahlı Kuvvetlerimizin, Hükümetimizin, Devletimizin yanındayız.

Terörün ve teröre dolaylı, dolaysız destek veren yardakçıların ise karşısındayız. Bilinmelidir ki ülkemiz üzerinde ameliyat yapılmasına bugüne kadar izin vermedik, bundan sonrada izin vermeyeceğiz. Rabbim ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışanları “Kahhar” ismiyle kahrı perişan eylesin. Bu tür saldırı ve provokasyonlara tepkimizi ortaya koymak amacıyla tüm üniversiteli kardeşlerimizi duyarlı olmaya, bizi bir ve beraber yapan Al Bayrağımızı her yerde dalgalandırmaya davet ediyoruz, dedi. Basın açıklaması İstiklal Marşı ile sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.