Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
BİST 8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Üniversitemiz Aksaray için değer üretiyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şu ana kadar FETÖ’yle mücadele konusunda üzerlerine düşen çalışmaları yaptıklarını, süreci titizlikle incelemeye devam ettiklerini belirtti.

Üniversitemiz Aksaray için değer üretiyor
Aksaray Anadolu AŞ
30 Kasım 2016 16:14

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şu ana kadar FETÖ’yle mücadele konusunda üzerlerine düşen çalışmaları yaptıklarını, süreci titizlikle incelemeye devam ettiklerini belirtti.

Kanal 68 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Yücel Köse, Rektör Şahin’i ziyaret etti. Üniversitenin şehre son derece önemli değerler sunduğunu dile getiren Dr. Köse, bu katkıları takdirle takip ettiklerini ve kamuoyuyla paylaştıklarını söyledi.

Rektör Şahin ise şehre fayda sağlayan çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Heyecanımızı kamuoyuyla paylaşabileceğimiz ciddi çalışmalar yaptık. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz programlarla, yapılan çalışmaları halkımıza aktarabilme imkânımız da olacak. Üniversitemiz Aksaray için değer üretiyor. Şu andaki öğrenci sayısıyla ASÜ, şehrin en büyük ilçesi konumunda. Bu büyük potansiyeli Aksaray’ımıza katkı yönünde değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

15 Temmuz sürecine ilişkin kısa bir değerlendireme de yapan Şahin, “Ülkemiz 15 Temmuz’da büyük bir badire atlattı ve toparlanma süreci yaşanıyor. Allah o günleri bizlere bir kere daha yaşatmasın. Bu süreçte FETÖ’yle mücadele konusunda, üniversite olarak elimizden geleni yaptık. Titizlikle süreci takip ediyoruz” dedi.

Öte yandan Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey, Uluslararası Öğrenciler Federasyonu yöneticileri, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ve Ensar Vakfı Başkanı Bilal Bilecik de Rektör Şahin’i ziyaret ederek, işbirliği içinde yapılabilecek çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.