Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Ünmak Isı Aksaray Haberleri

Ünmak Isı Aksaray Haberleri
Aksaray Anadolu AŞ
10 Kasım 2020 21:56

Isıtma sektöründe faaliyet gösterebilme adına 1994 yılında Iskarta bölgesinde Ünlüsoy Yapı Malzemeleri adıyla çalışmalarına başlayan Ünmak Isı ilk etapta satış işlemleri gerçekleştirmiş ve 1999 yılında katı yakıtlı kazan imalatıyla üretim faaliyetlerine başlangıç yapmıştır. 2005 yılında Afyon bölgesinde açtığı panel radyatör fabrikası ile gelişimini sağlayan firma, 2012 yılında da İzmir Kemalpaşa taraflarında kazan ve sıcak su boyler imalatı gerçekleştirmiştir. Daha sonraki dönemlerde yapılan atılım ve iyileştirmeler çerçevesinde üretim potansiyelini artıran şirket satış ağını da genişletebilme adına satış noktaları ve satış sonrası süreçlerde ihtiyaç duyulabilecek bakım ve onarım işlemlerini kısa sürede yerine getirebilme adına yetkili servis hizmetleri oluşturmuştur.

Ünmak Isı Kalite Politikası

Müşteri memnuniyeti ve güvenini kazanabilme adına çeşitli kalite belgelerini ve üretim programlarını temin eden Ünmak Isı kaliteli ve yenilikçi çözümler ile talep ve beklentileri kısa sürede yerine getirebilmeyi ve çevreye zarar vermeden, verimli bir şekilde çalışmalar yürütmeyi hedeflemektedir. Ayrıca çalışanların motivasyonunu artırarak güven içerisinde ve huzurlu bir ortamda faaliyetler gerçekleştirmek firmanın diğer hedefleri arasında bulunmaktadır.  Rekabete etik değerlere sadık kalarak üretim ve satış politikası belirleyen şirket sektörde marjinal değişiklikler oluşturmayı amaç edinmiştir.

Ünmak Isı Ürünleri

Radyatör sektöründe Panel Radyatör ve Havlupan, merkezi sistem kazanlarında UKY serisine bağlı olarak Y, 3K ve D3 gibi modellerin üretimini sağlayan Ünmak Isı, aynı zamanda 2 yıl garantili olarak elektrikli kombi üretimi ve satışını yapmaktadır. Boyler alanında da kat boyleri, ani su ısıtıcı, tek ve çift serpantinli boyler üretimi yapan şirket müşterilerinin ihtiyacına be bütçesine uygun alternatifler sunmaktadır. Firma tarafından merkezi sistem kazan sektöründe de katı yakıtlı ve hem gaz hem sıvı yakıtlı kazan ürünleri müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.