Dolar 32,4042
Euro 34,5714
Altın 2.382,68
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Az Bulutlu
Aksaray
22°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 15°C

Ünye Belediyesi’nden imkanı olmayan öğrencilere tablet desteği

Ünye Belediyesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle uzaktan eğitimden faydalanamayan ve İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 130 …

Ünye Belediyesi’nden imkanı olmayan öğrencilere tablet desteği
Aksaray Anadolu AŞ
16 Şubat 2021 14:48

Ünye Belediyesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle uzaktan eğitimden faydalanamayan ve İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 130 öğrenciye tablet armağan etti. Bilhassa yetim, öksüz ve maddi imkânı olmadığı için uzaktan eğitime erişemeyen çocukları için yürütülen proje kapsamında hazırlanan tabletler Belediye Lideri Hüseyin Tavlı tarafından İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’e teslim edildi.

İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Tokgöz, “Başkanımız Her İhtiyacımızda Yanımızda”

Ünye Belediye Lideri Hüseyin Tavlı’nın her gereksinimlerinde yanlarında olduğunu belirten İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Tüm dünyayı tesiri altına alan pandemi önlemleri kapsamında geçen yıl Mart ayından itibaren eğitim öğretim faaliyetlerinin büyük bir kısmı uzaktan eğitim yolu ile gerçekleştirildi. Bu manada Sayın Ünye Belediye Liderimiz Hüseyin Tavlı’nın bizlere sunduğu bu takviye bizler için değerli ve kıymetlidir. İnşallah bizler bu tabletleri öksüz, yetim ve maddi imkânları olmayan EBA’ya erişim düşüncesi yaşayan öğrencilerimize okul müdürlerimiz vasıtası ile ulaştıracağız. Bizlere verdiği dayanaklardan ötürü ve her ihtiyacımızda yanımızda olduğu için Ünye Belediye Liderimiz Sn. Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

Lider Tavlı, “Pandeminin Birinci Gününden İtibaren Her Alanda Sahadayız”

Tüm dünyayı tesiri altına alan Covid-19 pandemisinin birinci gününden itibaren her alanda sahada olduklarını lisana getiren Ünye Belediye Lideri Hüseyin Tavlı, ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:“Bir yıldan bu yan tüm dünya ve ülkemiz pandemi ile gayret etmektedir. Ülkemizde şükürler olsun pandemi süreci ile alakalı tüm gelişmiş ülkeler içerisinde en güzel sıralamada yer almaktadır. Bizler de Ünye Belediyesi olarak ilçemizde sürecin yönetilmesi noktasında maske dağıtımı, dezenfeksiyon çalışmaları, besin yardımları üzere birçok alanda ağır çalışmalar yürüttük ve birebir formda yürütmeye devam ediyoruz. Bilhassa Ulusal Eğitim Bakanlığımız pandemi nedeniyle çocuklarımızın okullarından uzak kaldığı bu süreçte eğitimden mahrum kalmamaları için uzaktan eğitim ile ilgili yapılması gereken tüm altyapı ve çalışmaları süratli bir halde tamamladı. Pandemi sürecinin başarılı bir biçimde geçirilmesi için önemli emek sarf eden başta sıhhat çalışanlarımız olmak üzere alanda olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Yeniden bu süreçte TRT EBA Eğitim kanalları ve internet üzerinden eğitim öğretim sürdürülürken bir halde uzaktan eğitime erişemeyen ve tablet muhtaçlığı olan öğrencilerimiz vardı. Ulusal Eğitim Müdürlüğümüz üzerinden belirlenen başta yetim ve öksüz olmak üzere maddi imkânı olmayan çocuklarımıza yanlarında olmak ismine üzerimize düşen vazifesi yapmakla ilgili çalışmalarımızı yürüttük ve 130 adet tableti Ulusal Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda bilhassa iş adamlarımıza ve maddi imkânı bulunan vatandaşlarımıza dayanak olmaları davetinde bulunmak istiyor, tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.