Dolar 32,5678
Euro 34,9466
Altın 2.425,29
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Vali Ataklı OSB’deki fabrikaları ziyaret etti

Vali Şeref Ataklı Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Magna Otomotiv Sanayi ve Termoform Plastik Sanayi fabrikalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu..

Vali Ataklı OSB’deki fabrikaları ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
23 Şubat 2016 19:19

Vali Ataklı Organize Sanayi Bölge Müdürü İsmet Çağlar ile birlikte ziyaret ettiği Magna Aksaray Fabrikasında fabrika Müdürü Hasan Akbaş’tan fabrika hakkında bilgi aldı.

Kocaeli merkezli fabrikanın otomotiv fabrikalarına parça üretimi yaptığını ifade eden Hasan Akbaş, yatırımlarını kısa sürede tamamlayarak üretime başladıklarını belirtti.

Otomotiv sektöründe üretim yapan birçok firmanın Aksaray’a yatırım yapmak için ciddi anlamda talepleri olduğunu ifade eden Vali Şeref Ataklı yaptığı açıklamada ‘Bunlardan birisi olan Magna Otomotiv Sanayi fabrikasının faaliyete geçtiğini görmek bizi sevindiriyor” dedi.

Daha sonra OSB’de üretime geçen Termoform Plastik Sanayi Fabrikasına geçen Vali Ataklı, Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ersoy ve Fabrika Müdürü Arzu Döyer’den fabrika hakkında bilgi aldı.

Ersoy, plastik sektöründe yarı mamul üretimi yaptıklarını belirterek, yaklaşık 3 ay önce üretime geçen fabrikada 52 kişinin istihdam edildiğini kapasite artışı ile bu sayının zamanla artacağını belirtti.

Aksaray OSB’nin gelişmeye devam ettiğini ifade eden Vali Ataklı, bölgenin ve yatırımcıların sorunlarını çözmek, daha çok yatırım ve istihdam sağlamak için hep beraber gayret gösterdiklerini söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.