Dolar 32,5842
Euro 35,0317
Altın 2.460,71
BİST 9.890,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Vali Ataklı’dan, Aksaray Ticaret Borsası ziyareti

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’e nezaket ziyaretinde bulundu..

Vali Ataklı’dan, Aksaray Ticaret Borsası ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
9 Aralık 2015 13:14

Ziyarette Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Raşit Oğuz, Mustafa Aydın, Melis üyeleri Yakup Uğur, Hacı Öksün, A. Hakan Acar, Ramazan Yerli, Sefa Altınkaya, Osman Şanlı, Mehmet Ekici ve Aksaray Ticaret Borsası Personeli hazır bulundu.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı il önce Buğday pazarını gezerek pazar esnafı ile hasbıhal etti. Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ den de Buğday Pazarı hakkında bilgiler Vali Ataklı Aksaray Ticaret Borsası idari binasını gezerek Borsa Personeli ile tokalaştı. Sohbet ortamı içerisinde geçen ziyarette Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ün Makamında Aksaray Tarım ve Hayvancılığı ile alakalı istişarelerde bulundu.

Aksaray’ın tarım ve hayvancılık şehri olduğuna dikkat çeken Başkan Özkök ziyaretlerinden dolayı Vali Şeref Ataklıya teşekkür etti. Özkök Yaptığı Açıklamada tarım ve hayvancılığın Aksaray’da geliştirilmesi için her yıl önemli projeler üretildiğini ve çok önemli adımların atıldığını aktardı. Aksaray nüfusunun yüzde 79’unu tarım ve hayvancılık sektöründe istihdam edildiğine dikkat çeken Başkan Hamit Özkök, nüfusun yüzde 15’inin sanayi sektöründe, yüzde 5’inin de hizmet sektöründe istihdam edildiğini vurguladı. Bu nedenle tarım ve hayvancılığın Aksaray için çok önemli olduğunu dile getiren Özkök, “Bu denli önemli olan tarım ve hayvancılık sektörü için Sayın Valimizin de destekleri ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.