Dolar 32,5492
Euro 34,9407
Altın 2.441,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Vali Aydoğdu: Aksaray için yeni bir yol haritası belirliyoruz

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu kentin marka şehir olarak anılması ve sahip olduğu potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilerek tanıtımının en iyi şekilde yapılması için yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini söyledi.

Vali Aydoğdu: Aksaray için yeni bir yol haritası belirliyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
15 Haziran 2021 14:17

Aksaray için herkesin elinden gelen gayreti göstermesini isteyen Vali Aydoğdu; Aksaray’ın tanıtımı konusunda yeni bir yol haritası belirleyeceklerini belirtti.

Aksaray’ın sahip olduğu doğal güzellikleri, tarihini ve kültürünü tanıtan çok önemli bir yapımın tamamlandığını ifade eden Vali Temmuz ayı içerisinde Vizyon Aksaray adıyla yeni tanıtım filminin galasını gerçekleştireceklerini söyledi.

-Ihlara Vadisi’nde Yazarlık Kampı

Aksaray’ın güzelliklerini en iyi şekilde göstermek için çeşitli etkinlikler düzenleneceğini ifade eden Vali Aydoğdu; ilk etkinliğin 16-20 Haziran tarihleri arasında Ihlara Vadisinde gençlerin katılacağı yazarlık kampı ile başlayacağını söyledi. 5 bin gencin müracaat ettiği 120 gencin katılacağı yazarlık kampının ilk konuğunun ünlü tarihçi İlber Ortaylı’nın olacağını ifade eden Vali Aydoğdu;

“İlber Ortaylı Hocamız bu kampta gençlerle olacak. Pandemi sürecinden sonra hızlı bir şekilde kendimizi tamir etmemiz, onarmamız gerekiyor. Bundan sonraki süreç Aksaray’ın bir şekilde ayağa kalkacağı, kendi iç dinamikleri ile tanıtımını hızlı bir şekilde yapacağı, el ele verip Aksaray’ın güzelliklerini gösterme zamanı diye düşünüyoruz. El birliğiyle bunları yapacağız. Yaz ayları geliyor. Gurbetçilerimiz gelecek. Bir taraftan da turizm merkezlerimizi hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Kamplarımızla, yurt dışından ve Türkiye’nin değişik yerlerinden Aksaray’a gelecek misafirlerimize şehrimizin güzel bir tanıtımını yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.