Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Vali Aydoğdu: Aksaray Türkiye’ye rol model olacak!

Vali Aydoğdu: Aksaray Türkiye’ye rol model olacak!
Aksaray Anadolu AŞ
2 Ekim 2020 11:11

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla Aksaray’a atanan 455 öğretmen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile 800 yıllık tarihi Sultanhanı Kervansarayında bir araya geldi.

Programda öğretmenlere seslenen Vali Hamza Aydoğdu, “Biz sizi karşılarken de söylemiştik. Sizin buraya atanmanızla birlikte inşallah Aksaray’da yeni bir enerji ve dinamizm olacak. Bizim buradaki tek amacımız şu; İl Milli Eğitim Müdürümüz, vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız belediye başkanlarımızla birlikte Aksaray’ın değerlerini yüceltmek, bir olmak, biz olmak, çocuklarımıza ulaşmak ve çocuklarımızın elinden tutarak, gönlüne girerek hem Aksaray’ın geleceğini hem de Türkiye’nin geleceğini teminat altına almaktır” diye konuştu.

Aksaray’ın Türkiye’de rol model olacağının altını çizen Vali Aydoğdu, “Bir insan dünyayı da değiştirir, bir şehri de değiştirir, bir ilçeyi de değiştirir. Benim sizden istirhamım, bugünkü aşkınızı ve şevkinizi hiç kaybetmeyin. Biz milli eğitim müdürlüğüyle Aksaray’ın bütün imkânları ile sizin yanınızdayız. Ben buna inanıyorum, milli eğitim müdürümüz de inanıyor, kaymakam arkadaşlarımız da inanıyor, siz de inanın. Aksaray Türkiye’ye rol model olacak. Bunu hep birlikte başaracağız, hep birlikte ikame edeceğiz inşallah” dedi.

Programın ardından öğretmenlerle protokol üyeleri Sultanhanı Kervansarayını gezdi. Öğretmenler Vali Aydoğdu ile hatıra fotoğrafı çektirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.