Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
BİST 8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Vali Aydoğdu minik Berra’ya verdiği sözü tuttu

Vali Aydoğdu minik Berra’ya verdiği sözü tuttu
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ekim 2020 18:42

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu hafta sonu kent merkezinde karşılaştığı minik Berra Özdemir’in kendisini okuluna daveti üzerine Berra’yı öğrenim gördüğü Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nda ziyaret etti.

Okulu Müdürü Hayati Güçlü ile birlikte Vali Aydoğdu’yu karşılayan Berra Özdemir Vali Aydoğdu’ya ziyareti nedeniyle büyük mutluluk yaşadı.

Vali Hamza Aydoğdu Berra ile birlikte 2-C sınıfını ziyaret etti. Berra ve sınıf arkadaşları ile bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu söz vermenin ve verilen sözün yerine getirilmesinin önemini belirterek ‘Söz veriyorsak mutlaka yerine getirmeliyiz. Biz Berra’nın okulunuza davetini kabul ettik. Gelip ziyaret edeceğiz diye söz verdik ve şimdi bu sözümüzü yerine getiriyoruz’ diyerek miniklere verilen sözlerin yerine getirilmesini büyük önem taşıdığını söyledi.

Kitap ve okul üzerine öğrencilerle bir süre görüşen Vali Aydoğdu öğrenim hayatlarında başarılar dileyerek havaların soğuduğunu üşütüp nezle olmaları için kendilerine iyi bakmalarını istedi.

Vali Hamza Aydoğdu Sınıf Öğretmeni Mevlüde K.Doğan tarafından hazırlanan ‘Barışmanço Bizimle’ ve ‘Kendimi Eğitiyorum’ Tiwing projelerini başarı ile tamamlamalarından dolayı Ulusal Destek Servisi (UDS) tarafından gönderilen kalite etiketi belgelerini öğrencilere takdim ederek öğretmen ve öğrencileri tebrik etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.