Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Vali Aydoğdu’dan Fatma Öğretmene çiçekli kutlama

Vali Aydoğdu’dan Fatma Öğretmene çiçekli kutlama
Aksaray Anadolu AŞ
27 Nisan 2021 20:43

Doğum günü kutlamasında ismi yazılmayan öğretmen Vali Aydoğdu’ya sosyal medya üzerinden yazdığı yorumda kutlama paylaşımında adının olmadığını belirterek ‘sağlık olsun’ dileğinde bulundu. Öğretmene dönüş yapan Vali Aydoğdu ise çiçek gönderdiği öğretmenin doğum gününü kutladı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu göreve geldiği günden itibaren Aksaray’daki bütün kamu çalışanlarının doğum günlerini Valiliğin sosyal medya hesaplarından isimleri ile birlikte anarak kutluyor.

Kıymetli mesai arkadaşlarım diye başlayan kutlama mesajında; doğum günleri olan kamu çalışanlarının isimleri yazılarak; ‘Başarmak istediğiniz hayallerinizi gerçekleştireceğiniz sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir ömür temenni ederim. Doğum günün kutlu olsun. Hamza Aydoğdu Aksaray Valisi’ şeklindeki paylaşımda bulunan Vali Aydoğdu 2 Ocak tarihinde ismi unutulan okul öncesi öğretmeni Fatma Ocak’ın yorumu üzerine hemen harekete geçti. Öğretmen Fatma Ocak’a bir buket çiçek gönderen Vali Aydoğdu; “Fatma öğretmenim, hoşgörünüze sığınarak doğum gününüzü kutlarım. Kalbiniz dert ve hüzün görmesin. Nice Yıllara’ yazılı bir not ile doğum gününü kutladı.

Yaşadıkları karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını anlatan Fatma Ocak; yazdığı yoruma Vali Aydoğdu tarafından cevap yazılmasını ve ardından böyle durumun gelişmesini hiç beklemediğini söyledi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ocak, Aksaray Valiliğinin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında kamu görevlilerinin doğum günlerinin kutlandığını kendi doğum gününün kutlanıp kutlanmadığını bakmak için 2 Ocak tarihli gönderiyi kontrol ettiğini ancak isminin yazılı olmadığını gördüğünü söyledi.

Konuyu önemsemediğini aktaran Ocak, eşinin de kamu görevlisi olduğunu ve 6 Mart’ta yapılan paylaşımda eşinin doğum gününün kutlandığını görünce yapılan paylaşıma yorum yaptığını belirtti.

-Vali Aydoğdu Fatma öğretmene çiçek gönderip doğum gününü kutladı

Yaptığı yoruma Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu tarafından cevap yazıldığını görünce şaşırdığını anlatan Ocak: “Aksaray Valimiz doğum günü gelen bütün kamu personeline valiliğin sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı yayımlıyor. 2 Ocak’ta kötü bir doğum günü geçirmiştim. Oğluma birkaç hastalık tanısı konmuştu. Sonra tesadüfen 2 Ocakta yapılan paylaşıma denk geldim. Ama adımın olmadığını gördüm. Eşimde kamu personeli 6 Martta onun doğum gününün kutlandığını gördüm. Farklı günlerde öğretmen arkadaşlarımın doğum günlerinin kutlandığını görünce biraz mizah olsun diye paylaşıma yorum yaptım. Benim bahtım kötü zaten her şey beni bulur diye mizah amaçlı bir şeyler yazmıştım. Sayın Valimiz önce yorumuma cevap verdi. Eşimle Valimiz bize yorum yazmış diye çok şaşırmıştık. Sabah da çiçekleri görünce çok sevindim onere oldum. Valimiz öğretmenlere kamu personeline çok değer veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum ’dedi.

Vali Hamza Aydoğdu ise yaptığı açıklamada, bütün çalışanların doğum günlerini sosyal medya hesaplarından kutladıklarını söyledi. Fatma Ocak öğretmenin 2 Ocakta olan doğum gününün unutulduğu ile ilgili yorumda bulunarak mesaj attığını belirtti. Bunun üzerine yaptıkları incelemede kendilerinden kaynaklanan teknik bir problem olduğunu belirlediklerini hemen bir buket çiçekle Fatma öğretmenin geçmiş doğum gününü kutlayarak gönlünü aldıklarını söyledi.

Fatma öğretmenin bundan çok mutlu olduğunu belirten Vali Aydoğdu: “Biz birbirimize değer vererek birbirimize sahip çıkarak kurumlarımızda aidiyet duygusunu daha ön plana çıkıp insanların değerli olduğunu onlara hissettirmemiz gerekiyor. Çünkü konuşmalar değil, insanlara ne hissettirdiğiniz çok daha önem arz ediyor. Teknolojik gelişmelerin bu kadar zirve yaptığı bir dönemde insan sıcaklığı gerçekten çok önemli”diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.