Dolar 32,2734
Euro 34,6419
Altın 2.415,14
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Vali Aydoğdu’dan tebdili kıyafetle hastane denetimi

Vali Aydoğdu’dan tebdili kıyafetle hastane denetimi
Aksaray Anadolu AŞ
14 Şubat 2022 12:20

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sabah saatlerinde tek başına sıradan bir vatandaş gibi gittiği Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde denetimde bulundu.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sabah saatlerinde tek başına sıradan bir vatandaş gibi gittiği Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde denetimde bulundu. Kavanı ve başında beresi ile acil servis ve polikliniklerin önünde muayene için sıraya giren Vali  Hamza Aydoğdu, sağlık personelinin hasta ve hasta yakınlarına davranışlarını ve hastanedeki çalışma işleyişini gözlemledi.

Sonrasında hastane yetkililerini yanına çağıran Vali Aydoğdu, tespitte bulunduğu eksikliklerin giderilmesi için talimatlar verdi.

Vali Hamza Aydoğdu’nun muayene olmaya gelen bir vatandaş gibi kendileriyle sohbet etiğini belirten vatandaşlar, hastane yetkililerinin gelmesi ile yanlarındaki kişinin Vali olduğunu anladıklarını ifade ettiler.

YORUMLAR
  1. blank haydar dedi ki:

    valimizi tebrik ederim