Dolar 32,5216
Euro 34,9599
Altın 2.438,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C

Vali Aydoğdu’dan yarıyıl tatili mesajı

Vali Aydoğdu’dan yarıyıl tatili mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ocak 2022 08:43

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Aydoğdu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kısa bir ara…

Bazen soluklanmak, bazen durmak, hatta bir adım geri çekilmek, içe dönmek, geçmişe bakarak muhasebe yapmak, yenilenmek için bir fırsattır. Yeniden başlamanın ilk adımıdır.

Sevgili Öğrenciler,

İşte öyle bir ara dönemdesiniz…

Kendinizi dinleyin, dinlenin. Gökyüzünü, karın düşüşünü ve birbirine değmeyişini izleyin. Doğada gezin, diğer canlılarla dostluğunuzu geliştirin, derin derin nefes alın ve boşlukları doldurun. Sevgiyi, merhameti, insanlığı merkeze koyun.

İnsan olmanın, insanca yaşamanın gururunu yaşayın. Ne olursa olsun, fidan olarak yeşerdiğiniz bu toprakların tadını çıkarın. Kökünüzü sevin. Kendinizle ve çevremizle barışık olun, kendinize inanın.

Şartlar ne olursa olsun iyi olmaktan ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyin. Güzellikleri ve iyilikleri koklayın ve bunları etrafınıza bulaştırın.

Her şeyi ölçülü ve tadında yaparsak, huzur bizim yoldaşımız olur. Belki de hızır…

Yeni keşifler yapmak için daha büyük ve azimle başlayacağınıza inanıyorum. Aradan sonra dinlenmiş ve yenilenmiş olarak görüşmek üzere…

Sevgili Anne ve Babalar,

Çocuklarınıza sarılın. Bir daha sarılın ve onları çokça sevin. Her şeyin nasıl da yoluna girdiğini göreceksiniz.

Sevgili Eğitimciler,

Orkestra şefi olarak yönettiğiniz büyük konsere kısa bir ara. Konser sonrasında, bu konserden keyif alan yüz binlerce insanın, gönülden alkışlarını duyuyor musunuz?

Lütfen bu yürekten alkışların gururunu ve keyfini yaşayın. Aradan sonra, daha büyük bir heyecanla ve azimle başlamak için… Yeni keşifler yapmak için…

Birbirimizi ne kadar güzel anlıyoruz. Bundan daha büyük bir mutluluk olur mu?

Arayı uzatmayalım lütfen…”

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.