Dolar 32,5675
Euro 34,6955
Altın 2.503,75
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Vali Aydoğdu’yu gözyaşlarına boğan fedakârlık!

Vali Aydoğdu’yu gözyaşlarına boğan fedakârlık!
Aksaray Anadolu AŞ
16 Haziran 2022 00:54

Aksaray’da otizmli çocuğunun eğitim hayatı için işini bırakan, 4 yıl boyunca oğlu ile her gün okula gelen annenin gösterdiği fedakârlık Vali Hamza Aydoğdu ve öğretmenleri gözyaşlarına boğdu.

Aksaray’da otizmli çocuğunun eğitim hayatı için işini bırakan, 4 yıl boyunca oğlu ile her gün okula gelen annenin gösterdiği fedakârlık Vali Hamza Aydoğdu ve öğretmenleri gözyaşlarına boğdu.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Kılıçaslan İlkokulunu ziyaret etti. Aydoğdu; Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ında katıldığı ziyarette okul müdürü Mahmut Göktaş ve öğretmenlerle ile bir süre sohbet etti.

Vali Aydoğdu; okul öğretmenlerinin büyük övgü ile bahsettiği, otizmli çocuğunun eğitimi için işini bırakan, 4 yıl boyunca her gün okula gelen özel çocuk Mehmet Akif Konuk’un annesi Feriha Konuk ile tanışarak bir süre görüştü.

Konuk’un oğlunun eğitimle her şeyi başaracağına inandığını hiçbir zaman pes etmediğini, oğlunun eğitimi için büyük fedakârlıklar yaptığını öğretmenlerden dinleyen Vali Hamza Aydoğdu, anne Feriha Konuk’u tebrik etti.

-Oğlumun arkasındayım, benim cennet anahtarım

Otizmli olan oğlunun öğretmenlerinin ilgi ve sevgisi ile çok büyük gelişim gösterdiğini anlatan Konuk; oğlunun matematik, Türkçe ve diğer derslerde çok önemli başarılar elde ettiğini söyledi. Oğlu için işini bıraktığını anlatan anne Konuk; 4 yıl boyunca her sabah sabah 9’da akşam 5’e kadar özel çocuğunun eğitimi için okula geldiğini söyledi. Anne Konuk; “Her daim oğlumun arkasındayım. Bu benim için bir cennet anahtarı, başımız üstüne Allah tarafından bana verilmiş bir mükâfat. Ben bunu en iyi şekilde yapmaya çalıştım” dedi.

-Vali Aydoğdu gözyaşlarını tutamadı

Okul öğretmenlerinin yaptığı fedakârlıklarından dolayı teşekkür plaketi hazırladıklarını belirtmeleri üzerine gözyaşlarına boğulan anne Feriha Konuk; hazırlanan plaketi Vali Hamza Aydoğdu’nun elinden aldı. Vali Aydoğdu’da gözyaşlarını tutamazken Konuk’un gösterdiği azim, kararlılık ve fedakârlığın her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirtti.

Özel Çocuk Mehmet Akif Konuk ile tanışan Vali Aydoğdu anne Konuk’un örnek alınacak mücadelesinin çok anlamlı ve değerli olduğunu kaydetti.

Okul öğretmenlerini de kutlayan Vali Aydoğdu; bayrağını, devletini, vatanını milletini seven, medeniyetini ve kültürünü öğrenen geleceğin sahibi olacak çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesinin öğretmenler sayesinde mümkün olacağını söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.