Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Vali Aykut Pekmez’den veda mesajı!

Vali Aykut Pekmez’den veda mesajı!
Aksaray Anadolu AŞ
5 Kasım 2018 01:08

Aksaray’da 2,5 yıl görev yapan ve Adıyaman Valiliği’ne atanan Vali Aykut Pekmez sosyal medya üzerinden veda mesajı yayınladı.

Adıyaman Valiliği’ne atanan Aksaray Valisi Aykut Pekmez veda ziyaretlerini tamamlamasının ardından bugün de sosyal medya üzerinden yayınladığı mesaj ile vatandaşlarla vedalaştı.

Vali Aykut Pekmez veda mesajında şu ifadeleri kaydetti:

Değerli Aksaray’lı Hemşehrilerim

13 Haziran 2016 tarihinde başladığım ve yaklaşık 2,5 yıl devam eden ve büyük bir şerefle yerine getirmeye çalıştığım Aksaray Valiliği görevinden 5 Kasım 2018 tarihi itibariyle ayrılmanın hüznünü yaşıyorum.

Bu güzide şehirde görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve siz değerli hemşehrilerime hizmet etmenin gururunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağız.

Aksaray’a valilik gibi bir makamda hizmet etmeyi nasip ettiği için öncelikle yüce Rabbime hamd ederken Ülkemizin zengin kültür,tarih ve coğrafyasında yer alan başka bir güzide şehri Adıyaman Valiliği gibi müstesna ve şerefli görevlere şahsımı layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum.

1988 yılında başladığım memuriyet hayatım boyunca Türkiye’nin bir çok bölgesin de üstlenmiş olduğum tüm görevlerde ve Aksaray Valiliği görevimde de makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek olduğunu bilerek elimden geldiğince, gücümün yettiğince devletime ve milletime samimiyetle hizmet etmeye çalıştım.İnşallah aynı gayret ve niyetle Adıyamanın hizmetinde olacağım.

Çalışmalarımız sırasındaki desteklerinden ve katkılarından dolayı milletvekillerimize, tüm belediye başkanlarımıza, askeri ve adli erkana, üniversitemize, siyasi partilerin ve STKların başkan ve temsilcilerine, muhtarlarımıza ve başta vali yardımcısı, kaymakam ve daire amirlerimiz olmak üzere her kademedeki tüm mesai arkadaşlarıma,basın mensuplarımıza ve tüm Aksaray halkına teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerime veda ediyor, iyilikler ve güzellikler temennisiyle, tüm hemşerilerime helallik dileği ile arz-ı veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.(haberaksaray.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.