Aksaray Haber

Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
30°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 26°C
Çar 28°C

Vali Duru’dan Sevinçli ve Gücünkaya köylerine ziyaret

Vali Duru’dan Sevinçli ve Gücünkaya köylerine ziyaret
22 Ağustos 2026 00:51

Aksaray Valisi Murat Duru, beraberindeki Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır ile birlikte Sevinçli ve Gücünkaya köylerinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Şehit ailesine anlamlı ziyaret

Vali Duru ve beraberindeki heyet, Sevinçli köyünde ikamet eden şehit Adem Katık’ın ailesini ziyaret etti. İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından Kur’an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesinin ardından Vali Duru, devletin şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduğunu ifade etti.

Sevinçli’de vatandaşlarla buluştu

Heyet daha sonra Sevinçli köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Köyde yürütülen hizmetler yerinde incelenirken, muhtardan devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Köy pazarında gerçekleştirilen buluşmada vatandaşlarla sohbet eden Vali Duru, yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gücünkaya’da seralarda inceleme

Vali Duru, Milletvekili Aydoğdu ve İl Genel Meclisi Başkanı Ağır ile Gücünkaya köyünde yüzde 50 devlet desteğiyle kurulan seraları da ziyaret etti. Üreticilerden yetiştirilen ürünler ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Duru, üreticilere bereketli ve bol kazançlı bir sezon temennisinde bulundu.

Heyet ayrıca cuma namazının ardından Gücünkaya köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Köydeki hizmetler değerlendirilirken, muhtardan yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Vali Duru, akıllı saat uygulamasına tam geçiş yapan Gücünkaya köyünü bu hassasiyetinden dolayı takdir ederek, “Muhtarımız başta olmak üzere tüm Gücünkayalı hemşehrilerimi hassasiyetleri için yürekten kutluyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.