Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Vali Hamza Aydoğdu, ağlayan öğretmenle duygulandı

Vali Hamza Aydoğdu, ağlayan öğretmenle duygulandı
Aksaray Anadolu AŞ
24 Kasım 2020 19:19

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Aksaray Merkezde iki okula ziyarette bulundu.

‘Öğretmenlerimiz gelemedi, biz onları okullarında ziyaret ederek öğretmenler günlerini kutluyoruz’ diyen Vali Aydoğdu Atatürk İlkokulunda öğretmenlerle beraber 30 okulda uygulanacak ‘Lavanta Kokan Okullar ’projesinin startını verdi. Okul bahçesinde oluşturulan alana öğretmenlerle birlikte lavanta diken Vali Aydoğdu daha sonra Aratol Mahallesinde bulanan Aratol İlkokuluna ziyarette bulundu. Vali Aydoğdu okul öğretmenlerine gül ve kitap hediye ederek öğretmenler gününü kutladı.

Lösemi tedavisi gören Gülgün öğretmene sürpriz telefon

Okul Müdürü Adnan Gezer’in, okulunda görevli öğretmenlerinden 24 yıllık sınıf öğretmeni Gülgün Arslan’ın 8 aydır lösemi hastalığı nedeniyle tedavi gördüğünü, kendisi ile bir görüşme yapılmasının moral olacağını belirtmesi üzerine, Vali Hamza Aydoğdu Arslan’ı kendi telefonundan görüntülü aradı. Vali Aydoğdu ‘sizin değerli ellerinizden öpüyorum’ diyerek Gülgün öğretmenin öğretmenler gününü kutlayıp öğretmen arkadaşları ile görüştürdü.

Duygusal anların yaşandığı görüşmede bir an önce iyileşip okuluna, öğrencilerine ve arkadaşlarına kavuşması için dua eden Vali Hamza Aydoğdu, gözyaşlarına boğulan Gülgün Arslan’a ‘Sakın ağlama biz seni sevindirmek için aradık’ dedi. Vali Aydoğdu arkadaşlarının üzerinde ‘Gülgün Arslan’ yazılı ahşap oyma hediyelerini gösterip; ‘Sizin ne kadar iyi, ne kadar güzel arkadaşlarınız var sizi çok seviyorlar’ diyerek Gülgün öğretmene moral verdi.

Vali Hamza Aydoğdu okul müdürü Adnan Gezer ve okul öğretmenlerine birlik ve beraberliklerinin daim olması dileğinde bulunarak öğretmenler günlerini tebrik etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.