Dolar 32,3779
Euro 34,7436
Altın 2.430,50
BİST 10.019,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C

Vali Hamza Aydoğdu: Önceliğimiz yollarımız

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu İl Özel İdaresi tarafından planlanarak yapımına başlanan asfalt yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Hamza Aydoğdu: Önceliğimiz yollarımız
Aksaray Anadolu AŞ
12 Temmuz 2021 17:24

Vali Aydoğdu Özel İdare imkânlarının yanı sıra sağlanan yeni ödeneklerle ek planlama yaparak daha çok yol yapma imkânına sahip olacaklarını söyledi.

Vali Aydoğdu beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Karayolları 38. Şube Şefi Mustafa Doğan ile İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından asfaltlama çalışmaları süren ve tamamlanan grup köy yolları, belde ve köy bağlantı yollarında incelemelerde bulundular.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Yalvaç’tan yapımı tamamlanan Karkın-Gözlükuyu-Dikmen, Koçpınar İncesu Mahallesi ile yapımı devam eden Yenipınar-Ihlara ile yeni yapımı planlanan Yenipınar-Helvadere yolları hakkında bilgi alan Vali Aydoğdu, önceliklerinin yollar olduğunu, hazırlanan bütçe ve planlamalar doğrultusunda çalışmalar devam ederken çıkarılan yeni ve önemli bir tutar ödeneğinde yine ek planlamalarla yol yapımında kullanılacağını söyledi.

Vali Aydoğdu beraberindeki heyet ile yapımına başlanan Hasandağı Kış Sporları ve Turizm yolunda incelemelerde bulundu. Beton yol olarak yapımına başlanan çalışmalar ile ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Aydoğdu, bu yolun tamamlanması ile bölgenin doğa sporları, turizm aktiviteleri ve kış şartlarında kesintisiz ulaşım imkanına sahip olacağını böylece Hasandağı ve bölgenin Aksaray’a ve yöreye ekonomik olarak katkı sunacağını belirtti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.