Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Vali Hamza Aydoğdu: Virüsü kontrol altına aldık

Vali Hamza Aydoğdu: Virüsü kontrol altına aldık
Aksaray Anadolu AŞ
23 Eylül 2020 19:55

İçişleri Bakanlığı genelgesi ve Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske, mesafe, temizlik denetimi gerçekleştirildi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Emniyet, Jandarma, Tarım ve Sağlık ekiplerinden oluşturulan denetim ekipleri ile birlikte yapılan denetimlerde vatandaşlardan tedbirlere dikkatli şekilde uymalarını isteyerek, kentte virüsün yayılım hızının kontrol altına alındığını söyledi.

Yapılan denetimlerde vatandaşların maske ve mesafe tedbirlerini yerine getirdiklerini ifade eden Vali Aydoğdu esnaflarında temizlik ve diğer tedbirler konusunda önlemleri alarak etkin şekilde bu önlemleri uyguladığını söyledi.

Vali Aydoğdu denetim ekipleri ile birlikte çarşı merkezinde karşılaştığı vatandaşlar ile işyerlerinde ziyaret ettiği esnaflara uyarılarda bulunarak maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlattı.

Denetim ekipleri ile görüşen Vali Aydoğdu ekiplere : “Sizinle gurur duyuyoruz. Virüsü kontrol altına aldık. Şimdi bitirme zamanı. Çok emek veriyorsunuz. Allah razı olsun’ diyerek teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.