Dolar 32,5247
Euro 34,8295
Altın 2.443,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Vali Kumbuzoğlu, Anadolu Ajansı’nın Yılın Kareleri 2023 oylamasına katıldı

Vali Kumbuzoğlu, Anadolu Ajansı’nın Yılın Kareleri 2023 oylamasına katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
2 Ocak 2024 16:56

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Anadolu Ajansı’nın “Haber”, “Çevre ve Yaşam” ve “Spor” ile bu yıla özel eklenen “Deprem: Umut” ve “Gazze: Kanıt” kategorilerindeki fotoğraflarını inceledi.

Vali Kumbuzoğlu; AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafların büyük anlam taşıdığını ifade etti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki asrın felaketi olarak da nitelendirilen depremdeki umut hikayelerine odaklanan “Deprem: Umut” kategorisinde Aydın Arik imzalı “Ha Gayret” adlı fotoğrafı oylayan Vali Kumbuzoğlu, “Gazze: Kanıt” kategorisinde Mustafa Hassona’nın “Kardeşe Son Dokunuş” adlı fotoğrafını tercih etti.

Vali Kumbuzoğlu, “Haber” kategorisinde Murat Kula’nın “Filistine Destek”, “Çevre-Yaşam” kategorisinde Osman Can Gürdoğan’ın “Zamanın Donduğu An”, “Spor” kategorisinde ise Fatemeh Bahrami imzalı “Engel Tanımayan” fotoğraflarına oy verdi.

AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasında her yıl olduğu gibi yine şaheserlerin bulunduğunu belirten Kumbuzoğlu, seçim yapmakta zorlandığını kaydetti.

AA Genel Müdürü Serdar Karagöz başta olmak üzere tüm çalışma ekibini kutlayan Kumbuzoğlu, şöyle konuştu: “Kategorideki fotoğrafların hepsi çok güzel ve etkileyici. Filistin, deprem ve çevre kategorilerindeki fotoğraflar özellikle ilgimi çekti. Seçkideki fotoğraflar normal fotoğrafların ötesinde anlamlı ve derin izleri olan kareler. AA’nın her yıl yaptığı bu seçkilere duyarlı kalmamak imkânsız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.