Dolar 32,4268
Euro 34,8288
Altın 2.442,65
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Vali Kumbuzoğlu’ndan bayram mesajı

Vali Kumbuzoğlu’ndan bayram mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Nisan 2024 13:14

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Kumbuzoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Barış, huzur, kardeşlik ve paylaşmanın sembolü olan on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi birlikte ihya edip bereket iklimini birlikte yaşadık. Şimdi, onu uğurlamanın burukluğunu, bayrama kavuşmanın sevinç ve heyecanıyla harmanlayacağız.

Aksaray, binlerce yıllık kadim tarihi ile Anadolu’nun özeti olan ve Şehr-i Süleha olarak anılan bir güzel şehir. Böyle güzel isimlerle yad edilmek gurur verici bir durum. Manevi ikliminde Somuncu Baba, Cemalettin-i Aksarayi, Yunus Emre, Yusuf Hakiki Baba gibi gönül insanlarını barındıran Aksaray’a da böyle bir ünvan yakışırdı.

Şüphesiz ki böyle kıymetli bir hazineyi devralan bizlerin de bu mirası gelecek nesillere aktarma sorumluluğu var. Yaptığımız her iş ve davranışta bunun izleri olmalı.Kardeşlik, komşuluk ve paylaşma hukukunu her şeyin üstünde tutmaya devam etmeliyiz. İşte bayramlar bunları tesis etmeye en büyük vesilelerdir.

Bizler birlikte büyük bir aileyiz. Bayram heyecanımıza komşularımızı, yanımızda, yakınımızda, köyümüzde, beldemizde bulunan ihtiyaç sahiplerini de ortak ederek bu sevinç halkasını genişletelim. Lütfen mutlu etmenin, mutlu olmanın anahtarı olduğuna inanalım. Unutmayalım ki bir çocuğun tebessümü dünyadaki her şeyden daha kıymetlidir.

Bu vesileyle başta aziz şehitlerimizin ailelerinin, kahraman gazilerimiz ve ailelerinin olmak üzere tüm hemşehrilerimizin bayramını yürekten tebrik ediyorum.Şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve bereket getirmesini temenni ediyorum.

Ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde daha nice bayramlar birliğimiz, dirliğimiz daim olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.