Dolar 47,0390
Euro 53,5927
Altın 6.074,29
BİST 14.092,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Açık
Aksaray
32°C
Açık
Pts 33°C
Sal 31°C
Çar 30°C
Per 31°C

Vali Murat Duru’dan Sarıyahşi çıkarması

Vali Murat Duru’dan Sarıyahşi çıkarması
10 Temmuz 2026 17:17

Aksaray Valisi Murat Duru, Sarıyahşi ilçesindeki programı kapsamında Bekdik Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçları dinledi. Vali Duru, 15 Temmuz gazilerini ve şehit Ayhan Demirel’in ailesini ziyaret ederken, Sarıyahşi Şehitliği’nde de şehitler için dua etti.

Aksaray Valisi Murat Duru, Sarıyahşi ilçesinde gerçekleştirdiği program kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi, 15 Temmuz gazilerini ve şehit ailesini ziyaret etti.

Vali Murat Duru, eşi Elif Duru, Sarıyahşi Kaymakamı Şeyma Nur Arıkan, Belediye Başkanı Doğan Mutlu ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Bekdik Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Köy sakinleriyle sohbet eden Vali Duru, devlet ile millet arasındaki güçlü bağın önemine vurgu yaparak, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemenin ve çözüm üretmenin öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti.

15 Temmuz Gazilerine Anlamlı Ziyaret

Program kapsamında Vali Murat Duru ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz gazileri Sahir Akdoğan ile Ertan Öztürk’ü evlerinde ziyaret etti.

Gazilere gösterdikleri fedakârlık dolayısıyla teşekkür eden Vali Duru, 15 Temmuz’da milletin demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığını belirterek, gazilerin cesaret ve fedakârlıklarının milletin hafızasında daima yaşayacağını söyledi. Devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

Şehit Ailesi ve Şehitlik Ziyareti

Vali Duru, eşi Elif Duru ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sezgi Arpacı Elaldı ile birlikte şehit Ayhan Demirel’in ailesini de ziyaret etti.

Daha sonra Sarıyahşi Şehitliği’ne geçen heyet, şehitlerin kabirleri başında dua etti.

Şehitlerin vatanın birliği ve milletin huzuru için en büyük fedakârlığı gösterdiğini ifade eden Vali Duru, şehit ailelerinin milletin emaneti olduğunu belirterek, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını, gazilere ise sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilediklerini söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.