Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Vali Pekmez: Bizim kapımız sizler için sonuna kadar açık

Aksaray Valisi Aykut Pekmez Baymış Köyü’nü ziyaret etti..

Vali Pekmez: Bizim kapımız sizler için sonuna kadar açık
Aksaray Anadolu AŞ
19 Kasım 2016 17:12

Baymış Köyü Muhtarı Emin Arıbaş ev sahipliğinde 24 köy muhtarı ile bir araya gelen Vali Pekmez; köylerin sorunlarını yerinde görmek istediğini belirterek “Bizim kapımız sizler için sonuna kadar açık, Aksaray da görev yaptığımız süre içerisinde sizlerle birlikte faydalı hizmetler yapmak istiyoruz” dedi.

Vali Pekmez; İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Genel Meclisi Üyesi Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ile beraber Baymış Köyünde 24 köy muhtarı ile bir araya geldi.

Muhtarlarla görüşerek köylerinin sorunlarını dinleyen Vali Pekmez; Aksaray da göreve başlamasının hemen ardından 15 Temmuz hain darbe girişiminin gerçekleştiğini bu nedenle köyleri ziyaret edemediğini söyledi. Darbe girişiminin vatandaşların canları pahasına, büyük kahramanlıklar göstererek engellendiğini belirten Vali Pekmez; Aksaray’da da hep birlikte bu alçak girişime tepkinin en üst seviyede gösterildiğini söyledi.

-Hep birlikte hayırlı hizmetler yapacağız

Aksaray da sorunların tespiti ve ihtiyaçların belirlenmesi için köyleri ziyaret edeceğini ifade eden Vali Pekmez; “Köylerimizin yol, su, taş ihtiyaçları var, imkânlar ölçüsünde her yıl üzerine biraz daha koyarak bu hizmetleri geliştireceğiz. Bizlerin kapısı sizlere sonuna kadar açık. Aksaray da görev yaptığımız süre içerisinde sizlerle beraber faydalı hizmetler yapmak istiyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.