Dolar 32,5258
Euro 34,7471
Altın 2.490,46
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Vali Pekmez İl Özel İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldı

Vali Aykut Pekmez İl Özel İdaresini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı..

Vali Pekmez İl Özel İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Temmuz 2016 16:48

Vali Aykut Pekmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve birim müdürleri ile görüşerek İl Özel İdaresi’nin yaptığı ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, biri merkez ilçe olmak üzere toplamda 7 ilçe, 15 belde, 177 köy ve 111 adet ünite olmak üzere 7.997 Km² alanda 386.514 kişilik nüfusa hizmet verdiklerini belirtti. İl Özel İdaresi bünyesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, İmar ve Kentsel İyileştirme Hizmetleri Müdürlüğü, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Hizmetleri Müdürlüğü, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Encümen Müdürlüğü, Kütüphane Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü olmak üzere 11 birimde toplamda 238 personel ile hizmet verdiklerini belirten

Genel Sekreter Altundağ, Vali Pekmez’e 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Altundağ, 2016 yılı bütçelerinin 90 milyon TL olduğunu ve bu bütçenin Aksaray’ın en elzem ihtiyaçlarının karşılanması için harcanmaya gayret gösterildiğini ifade etti.

Altundağ, İl Özel İdaresi’nin sorumluluğunda 2.182 km yol ağlarının bulunduğunu, bu kapsamda 1.308 km sathi kaplama asfalt, 726 km stabilize, 31 km tesfiye ve 117 km ham yolun yer aldığını açıkladı. Altundağ ayrıca suyu olmayan köyün olmadığını, gerekli görülen su depoları ve su şebeklerinin yenilendiğini söyledi.

Vali Aykut Pekmez, yapılan çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğini belirterek: “Birlikte koordineli bir şekilde çalışarak Aksarayımız’a daha fazla hizmet sunmak istiyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.