Dolar 32,3258
Euro 35,1397
Altın 2.296,21
BİST 9.055,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Vali Pekmez’in eşinden Şehit Ailelerine ziyaret

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, şehit ailelerini ziyaret etti..

Vali Pekmez’in eşinden Şehit Ailelerine ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
24 Aralık 2016 16:54

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Şehit ailelerini ziyaretlerine devam ediyor.

Şehitlerin emaneti olan yakınlarının her zaman yanında olacaklarını ifade eden Yeşim Pekmez; “Bizler size borçluyuz. Ne yaparsak yapalım size olan bu borcumuzu ödeyemeyiz” dedi.

Pekmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile Şehit Yaşar Bayraktar’ın babası Tahir, Annesi Şerife Bayraktar’ı, Şehit Yaşar Geçgil’in annesi Zeynep, babası Ahmet Geçgil ve yakınlarını, Şehit Erol Şahin’in annesi Munise, Babası Zekeriya Şahin’i evlerinde ziyaret etti.

Şehit aileleri ile yakından ilgilenen Pekmez; karşılaştıkları bir sorun veya ihtiyaç durumunda mutlaka kendilerine bildirmelerini istedi.

Pekmez: “Devletimiz şehitlerimizin emaneti olan siz ailelerimizin her zaman yanında. Vatanımız için bayrağımız için canlarını veren evlatlarınız, şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Sıkıntılarınızı gidermek için her zaman yanınızda olacağız’ dedi.

-Oğlum büyük sevinçle askere gitti

Şehit Yaşar Bayraktar’ın babası Tahir Bayraktar, oğlunun vatani görevini yerine getirmek için uğurladıkları günün anısını paylaşarak; oğlunun büyük bir sevinç ve mutlulukla askere gittiğini söyledi.

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez’e oğlunun kendisi ile aynı dönem askere giden arkadaşları ve ailelerinin ağlamasına kızdığını anlatan Bayraktar; “Bunlar niye ağlıyor, vatanı biz korumayacağız da kim koruyacak. Vatanı korumak için giderken ağlanır mı?’ diye ağlayanlara kızardı. Oğlum büyük bir heyecan sevinçle askere gitti’ dedi.

Şehitlerin ailelerine ve Türk milletine büyük bir onur ve şeref bıraktığını ifade eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; “Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Biz hep beraber olacağız. Birbirimize sarılacağız. Bu vatan için can verip şehadete eren yavrularınızın, şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bize düşen bu vatana bu bayrağa sonsuza dek sahip çıkmaktır” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Şehit aileleri; ‘Yakın ilgi ve güleryüz gösterilmesinden dolayı memnun oluyoruz. Ziyaretinizden dolayı da mutlu olduk ’diyerek ziyareti nedeniyle Yeşim Pekmez Hanımefendiye teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.