Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Vali Pekmez’in yaz tatili ve LYS mesajı

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, yaz tatili ve LYS nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Pekmez’in yaz tatili ve LYS mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Haziran 2017 03:59

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, yaz tatili ve LYS nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Pekmez’in mesajı şöyle:

“Sevgili Öğrenciler,

Bu eğitim-öğretim yılının sona erdiği ve yaz tatilinin başladığı şu günlerde, dönemin yorgunluğunu ve stresini üzerlerinden atmak, eğlenmek, sevdiğiniz aktivite ve etkinliklerde bulunmak sizlerin en doğal hakkınızdır. Ancak yaklaşık 3 ay sürecek olan yaz tatilinizde, bu sene içinde öğretmenlerinizin yoğun emekler vererek öğrettikleri bilgileri unutmamanız ve tekrarlar yaparak bu bilgileri kalıcı hale getirmeniz için öğretmenlerinizin tavsiyelerine uymayı ve bol bol kitap okumayı ihmal etmeyiniz.

Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonunda gençlerimizin geleceği için önem arz eden Üniversite Giriş Sınavı’nın ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) yapılacak. Bu manada siz gençlerimizin sınavlarda başarılı olacağına ve çalışmalarınızın karşılığını en iyi şekilde bulacağınıza inancım tamdır.

Bütün bir yıl boyunca gerek öğretmenlerimiz gerekse velilerimiz, öğrencilerimizin planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmelerinde heyecanlarını üzerinden atarak sınava hazırlanmalarında hiçbir fedakârlıktan kaçınmadılar.

Çocuklarımız da gelecekte hedefledikleri mesleğe ulaşmak, kaliteli ve her anlamda donanımlı bir üniversitede okumak için sınavlara sıkı bir şekilde hazırlandılar. Ders çalışırken, test çözerken aynı zamanda morallerini de yüksek tutmak için ayrı bir çaba sarf ettiler. Bu yüzden öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmesi, yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak başarılı olmaları en büyük dileğimizdir.

Lisans Yerleştirme Sınav’larının (LYS) ilimizde huzur ve güven ortamında geçmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarca gerekli tedbirler alınmıştır. LYS’ ye girecek tüm gençlerimize başarılar, yaz tatiline girecek öğrencilerimize de mutlu, sağlıklı ve gönüllerince yaşayacakları güzellikler ile dolu bir yaz tatili diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.