Dolar 32,4686
Euro 34,7867
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Vali Şeref Ataklı, Cerran ve Yağan Köylerini ziyaret etti

Vali Şeref Ataklı merkeze bağlı Cerran ve Yağan köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu..

Vali Şeref Ataklı, Cerran ve Yağan Köylerini ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
29 Nisan 2016 01:53

Cerran Köyüne DSİ tarafından yaptırılan sulama göletinde incelemelerde bulunan Vali Ataklı Köy Muhtarı Nusret Yar’dan bilgi aldı.

Yapımı tamamlanan ve su tutulan büyük ölçekli sulama göletinin tarımsal alanda çok büyük fayda sağlayacağını belirten Vali Ataklı, tarımsal ürün çeşitliği, meyvecilik ve sebze çeşitlerinin yetiştirilerek vatandaşların ekonomik olarak daha iyi duruma geleceğini belirtti. Ekecik bölgesinde su kaynakları bakımından bir çok bölgeye göre iyi durumda olduğunun söylenebileceğini ifade eden Vali Ataklı, uygun bulunan bölgelerde sulama göletleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Köye ulaşımın sağlandığı yolda incelemelerde bulunan Vali Ataklı daha sonra Yağan Köyünü ziyaret etti. Köy muhtarı Ahmet Pektaş ve vatandaşlarla görüşen Vali Ataklı burada sorunları dinledi. Sulama konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Ataklı DSİ yetkililerine talimat vererek yaşanan sorunların tespiti ve çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.