Dolar 32,5658
Euro 34,9978
Altın 2.447,97
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Vali Aydoğdu ile Sivas Valisi arasında ‘Anadolu Aslanı’ atışması!

Vali Aydoğdu ile Sivas Valisi arasında ‘Anadolu Aslanı’ atışması!
Aksaray Anadolu AŞ
21 Eylül 2020 01:50

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile Sivas Valisi Salih Ayhan arasında Aksaray Malaklısı için kullanılan “Anadolu Aslanı” ifadesi nedeniyle sosyal medyada gülümseten atışma yaşandı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kangal köpeklerine nazaran daha iri olan Aksaray Malaklısı’na ithafla sosyal medya hesabından “Sivaslı kardeşlerim alınmasın ama Anadolu aslanı, Aksaray malaklısıdır” paylaşımı yaptı.

Bunun üzerine Sivas Valisi Salih Ayhan mesajı alıntılayarak, “Neden alınalım Sayın Valim, Sivaslılar bilir ki her şey cüsse ile olsaydı ormanın kralı aslan değil fil olurdu” cevabı verdi. İki vali arasındaki atışma sosyal medya takipçilerinin de yoğun ilgisini çekti.

Valiler arasında yaşanan “Anadolu Aslanı” atışması paylaşımı, kısa sürede büyük beğeni topladı.

Sonrasında Aksaray Valisi Aydoğdu bir paylaşım daha yapıp Google’de Aksaray malaklısı araması sonucu paylaşarak, “Değerli Valim, Google ile bir konuşsanız, sizi üzmeseler. Sağlık ve esenlikler dilerim” diye cevap verdi.

Vali Salih Ayhan ise “Kıymetli Valim. Siz bizden daha iyi bilirsiniz ki doğrulara ulaşmak için Google değil literatüre bakmak isabet olur. Rehber Ansiklopedisi, Meydan Larousse, Ana Britannica ciltlerinden birini karıştırmanızı tavsiye ederim” karşılığını verdi.

Bunun üzerine Vali Hamza Aydoğdu “Malaklı da bizim Kangal da; yeter ki sevgi olsun, saygı olsun. Teşekkürler Değerli Valim, şahsınızda Sivaslı kardeşlerime saygı ve muhabbetlerimle” paylaşımı ile atışmayı noktaladı..

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.