Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Vehbi Çorakçı Caddesi bir gecede değişti

Vehbi Çorakçı Caddesinin tamamında yer alan eskimiş yıpranmış ve yağmur sularıyla yer yer çökmeler olan kilitli taşların yerine zemin pırıl pırıl asfalt kaplama ile bir gecede yeniledi..

Vehbi Çorakçı Caddesi bir gecede değişti
Aksaray Anadolu AŞ
21 Mayıs 2016 17:55

Vatandaşların işlerinin aksamaması için gece boyunca aralıksız çalışan belediye ekipleri sabahın erken saatlerinde asfalt serimini tamamlayarak yolun çizgi ve işaretlemelerini de yapıp caddeyi hazır hale getirdiler.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yazgı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Bizler göreve geldiğimizden beri bir gecede yaptığımız işlerle anılıyoruz. Bir gecede birçok işe imza attık. Bundan sonrada atmaya devam edeceğiz. Özellikle çarşı merkezinde trafiğin yoğun olduğu saatlerde trafiğin aksamaması için işlerin çok hızlı yapılması gerekiyor. Vehbi çorakçı Caddesi zemini kilitli taş ile kaplıydı. Fakat yıllar içinde yıpranmış yağmur sularıyla çöküntüler olmuş ve toprak zeminle temasın tam olarak kesilmemesinden dolayı esnaflarımızın ciddi manada sıkıntıları vardı. Değiştirilmesini istiyorlardı. Cuma akşamı ekiplerimiz bu yolları trafiğe kapattıktan sonra taşları yerinden kaldırdılar ve gece asfalt serimine başladılar. sabahın ilk saatleri itibariyle asfalt atımı bitirildi. Öte yandan ulaştırma müdürlüğümüz tarafından yolun işaretleme ve park çizgileri tamamlandı. Cadde üzerindeki esnaflarımızı tek tek ziyaret etme imkânımız oldu hepsi memnuniyetlerini dile getirdiler. Ben fen işeri müdürlüğümüz çalışanlarına ve ulaştırma müdürlüğümüz çalışanları teşekkür ediyorum. Bundan sonra da şehir merkezinde başka yerlere bir gecede çalışmalarımız devam edecek.” Dedi

Vehbi Çorakçı Caddesi üzerindeki esnaflar ve yoldan geçen vatandaşlar, yolu sabaha değişmiş olarak buldular. Bu hizmetten dolayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.