Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Yabancı Vatandaşların Türkiye’den Emlak Alma Fırsatları

Yabancı Vatandaşların Türkiye’den Emlak Alma Fırsatları
Aksaray Anadolu AŞ
29 Aralık 2021 12:13

Türkiye yabancı uyruklu kişilerin Türkiye toprakları içerisinde gayrimenkul satışına izin verir. Yatırım amacıyla gayrimenkul satın alınabileceği gibi Türkiye’de bir ev satın almak birçok avantajı da beraberinde getirir. Property TR projeleri ile Türkiye’de gayrimenkul sahibi olmak isterseniz birçok fırsata erişebilirsiniz.

Türk Vatandaşlığı

Türk vatandaşlığına sahip olmak isteyen yabancı uyruklu kişiler için zorunlu olarak Türkiye’den en az 250 bin dolarlık bir konut almak gerekir. Konut alındıktan sonra Türk vatandaşlığı kazanmak için gereken süreç başlar. Yatırım yoluyla kişiye oturum izni verilir. Oturum izni kişinin tüm ailesini kapsar.

Eşi, 18 yaşından küçük çocukları varsa bakmakla yükümlü olduğu aile bireylerini kapsar. Yatırım yoluyla Türk vatandaşlığı kazanma sürecinde Property TR her adımda sizi destekler ve bilgi verir. Vatandaş olmak için satın aldığınız gayrimenkulde oturulması şart değildir. Dilerseniz kendi ülkenizde yaşamaya devam edebilirsiniz. Ancak bu konutu 3 yıllığına satamazsınız. Aksi takdirde başvuru silinir. Yatırım için alındıysa kiraya verebilirsiniz. Kiraya verirken firmadan yardım alarak kiracıyı en kısa sürede bulmanız için profesyonel yardım hizmeti verilir. Türk pasaportu alan kişiler 120 ülkeye vizesiz seyahat etme fırsatını alır.

Türkiye’de İkamet Etme İzni

Türkiye’den gayrimenkul satın alan kişilere ailesini kapsayan bir ikamet izni verilir. Bu izne sahip olan kişi Türkiye’de işe girebilir. Çocuklarını okullara gönderebilir. Devletin sosyal güvenlik hizmetlerinden yararlanabilir ve motorlu araç alabilir.

Çocuğunuz devlet okullarına ücretsiz giderken yabancı kişiler yine devlet hastanelerinden ücretsiz sağlık hizmeti alır. 5 yıl ikamet izni ile yaşadıktan sonra Türk vatandaşlığına başvuru yapma hakkı bulunur. Size ve ailenize en uygun konutu bulmak için propertytr.com adresini inceleyerek aradığınız konut projesine ulaşabilirsiniz. Dilerseniz iletişim bilgilerinizi vererek profesyonel firma çalışanlarının size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Türkiye’nin Coğrafi Konumu

Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapan kişilerin fırsatlarından biri de Türkiye’nin coğrafi konumudur. Türkiye stratejik önemi olan bir ülkedir. Batı ile doğu arasında bir geçiş noktası iken birçok ülkeye direk uçuşta bulunur. İstanbul Havalimanı Avrupa’nın en gelişmiş havalimanlarından biriyken birçok ülkeye vizesiz ve direk uçuş imkanı sunar. Türkiye’nin coğrafi konumu Türkiye’de oturma izni alan kişiler için iş kurma veya var olan işini geliştirme fırsatı sağlar. Türkiye üzerinden doğu ve batı başta olmak üzere birçok ülkeye ticaret yapabilirsiniz. İş yapmak için ülkeye yerleşmek istiyorsanız deniz ticareti, kara ticareti veya hava ticareti için en uygun konumda bir gayrimenkul alarak işinizi kurabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı Property TR çalışanlarına ileterek amacınıza en uygun evi satın alın.

Her Bütçeye Uygun Gayrimenkul Fiyatları

Türkiye her bütçeye ve herkese uygun gayrimenkul fiyatları ile en iyi yatırım ülkelerinden biridir ve bu alanda birçok fırsat sunar. Gelişmiş gayrimenkul sektörü ile yabancı uyruklu kişiler bütçesine en uygun ve en iyi avantajları sunan evi Property TR aracılığıyla sahip olur.

Konutlara artan talep ile her geçen gün yeni projeler hayata geçirilir. Bütçenizi ve satın almak istediğiniz evin özelliklerini firma ile paylaşarak isteğinize uygun bir eve kısa sürede sahip olabilirsiniz. Yerel bağlantıları çok güçlü olan firma sadece İstanbul ve Antalya gibi şehirler için değil Trabzon, Yalova veya Sakarya gibi şehirlerde de çalışır. Hemen firma ile iletişime geçerek hava alanından sizi alarak isteğinize uygun proje alanlarını firma rehberliğine gezerek Türkiye’de gayrimenkul fırsatlarına erişebilirsiniz. İletişim numaraları 7 gün 24 saat hizmet verirken dilerseniz bilgilerini vererek sizi aramalarını da sağlayabilirsiniz.

Aynı zamanda Turkish Citizenship ( Türk Vatandaşlığı) konusunda uzman ekibi ile yabancılara yardımcı olmaktadır. Daha detaylı bilgi için www.propertytr.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.