Dolar 32,4550
Euro 34,8072
Altın 2.447,60
BİST 9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Yapılan düzenleme ile trafik daha akıcı hale geldi

Yapılan düzenleme ile trafik daha akıcı hale geldi
Aksaray Anadolu AŞ
26 Temmuz 2019 15:54

Aksaray Belediyesi’nin Sanayi Kavşağında ve Ebulfeyz Elçibey Caddesinde bulunan kavşaklarda ve yollarda gerçekleştirdiği düzenleme çalışmaları ile trafik daha akıcı hale geldi.

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde araç ve yaya trafiğine daha güvenli bir ulaşım imkânı sunmak amacı ile Sanayi Kavşağında ve Ebulfeyz Elçibey caddesinde çalışma başlatmıştı.

Şehit Mehmet Ali Demir Caddesi güzergahındaki yolun kavşağa yakın bir noktada bölünmesi ve ışıklandırılması ile Şehit Mehmet Ali Demir Caddesinin, Ebulfeyz Elçibey Caddesinin ve Şehit Yalçın Sevindi Caddesinin bağlantı noktasında bulanan kavşakta trafik daha akıcı hale geldi.

Ayrıca yoğun olarak kullanılan Sanayi kavşağının, Büyük Bölcek Caddesinin ve Cumhuriyet Bulvarının bağlantısı noktasındaki yer alan yolda yapılan genişletme çalışması ile bölgede trafik yoğunluğu azaltılmış oldu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile yapılan düzenleme neticesinde yayalara ve sürücülere daha güvenli ve akıcı bir trafik imkânı sunuldu. Vatandaşlar Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve Aksaray Belediyesi yetkililerine yapılan çalışma için teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.