Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Yazgı, İGM Şubat ayı toplantısına konuk olarak katıldı

Aksaray İl Genel Meclisi’nin Şubat Ayı toplantısına konuk olarak katılan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediyenin şuan devam eden ve önümüzdeki süreçte devam edecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu..

Yazgı, İGM Şubat ayı toplantısına konuk olarak katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Şubat 2016 01:11

İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün açılış konuşmasından sonra söz alan Başkan Yazgı, eski terminal dönüşüm proje sürecinden bahsetti.

Başkan Yazgı, “Eski Terminalde daha çok esnaflarımızın yerleri var. Dolayısıyla onların istekleri bizim için birinci sıradaydı. Onların istekleri göz ardı edilmeden bu projeyi başlattık. Biz İlk etapta inşa edeceğimiz 8 bloktan oluşan ticaret ve iş merkezleri için alt katı da oto park olarak yapacağız. Merak edilen bir konu var. Projenin ne zaman sonuçlanacağına dair. Eski terminal projemizi 1,5-2 yıl içinde bitirip teslim etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Başkan Yazgı, eski terminalde dönüşüm projesine bağlantılı olarak ofisin kaldırılması konusunun son aşamaya geldiğini açıkladı. Sanayinin taşınması ile ilgili protokol sözleşmeleri üzerinde değerlendirme yapıldığını aktardı.
Başkan Yazgı, modern kapalı Salıpazarı ve Kadın Aktivite Merkezi inşaatının devam ettiği aktarıp “Hizmetlerimiz her alanda devam ediyor. Kadınlar, Gençler ve Emekliler için yaptığımız hizmetlerde hayır duası alıyoruz. Sarraflar çarşısı diye bilinen Kapalı çarşımızı bu yıl içinde başlamak suretiyle Dış cephe, zemin ve çatısı tamamen yenilemeyi düşünüyoruz. Azmi milli ile kültür adasını canlandırmak istiyoruz. Yine bir diğer proje Bedir Muhtar mezarlığına külliye ve cami yapmayı hedefliyoruz. Aksaray malaklısı müthiş bir reklam aracı ve bunu kullanmalıyız diye düşünüyorum.

Bir diğer hizmetimiz Huzurlu Yaşam Aracı ile hastalarımıza evde hizmet veriyoruz. Kılıçaslan parkımızdaki nikâh salonu yakında hizmete açılacak. Son olarak su konusuna da değinmek istiyorum. En geç 2 sene içinde tertemiz suyu Aksaray’ımıza getirmeyi hedefliyoruz” diyerek su konusuna noktayı koydu.

Başkan Yazgı, kendisine yöneltilen soruları cevaplandı. İGM üyeleri; Başkan Yazgı’nın, il merkezi dışında köylere ve ilçelere hizmet sunduğunu ve halk tarafından takdirle karşılandığını açıkladılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.