Dolar 32,3258
Euro 35,1397
Altın 2.296,21
BİST 9.055,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Yetimler sıcak yuvalarına kavuştu

Deniz Feneri Derneği, iyilik için yola çıktığı günden beri yüzbinlerce aileye, milyonlarca kişiye iyilik elini uzattı..

Yetimler sıcak yuvalarına kavuştu
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ekim 2015 15:54

Yaptığı yardımlarla hem ülkemizde hem de yurtdışında; yaraların sarılmasına ve eksiklerin giderilmesine vesile oldu.

Deniz Feneri Derneği, Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle; kurduğu misafirhaneler, aşevleri, giyim mağazaları ve yürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Dernek, olumsuz barınma şartlarında veya kirada yaşayan, kendi imkânlarıyla evlerini yaptıramayacak durumda olan; başta hasta, özürlü, kimsesiz, dul ve yetimler olmak üzere, evi için tamirat gereken veya hiç evi olmayan ihtiyaç sahibi ailelerin imdadına “Güzel Evim” projesi ile koşuyor.

Deniz Feneri “Güzel Evim” projesi kapsamında bir aileye daha yeni evini teslim etti.

Aksaray ili Aşağı Dikmen köyünde bulunan Sevgi Ay ve beş yetim çocuğunun kaldıkları ev olumsuz hava şartları nedeniyle kullanılamayacak hale gelince aile evsiz kalarak sığındıkları akrabalarının yanında yaşamlarını sürdürmek zorunda kaldı.

Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi ekipleri bu durumu haber alır almaz olay yerine giderek gerekli sosyal incelemeleri yapmış ve aile için yeni bir ev yapımına karar verildi.

Sevgi Ay ve beş yetim çocuğu için yapımı başlanan evin inşası kısa süre içinde tamamlandı. Deniz Feneri “Güzel Evim” projesi kapsamında tamamlanan ev mağdur aileye teslim edilerek daha yaşanılır bir ortamda hayatlarını sürdürmeleri sağlandı.

Aksaray ilinde beş yetim çocuğuyla evsiz kalan Sevgi Ay’ın tamamlanan yeni evi yeni eşyalarıyla “Güzel Evim” projesi kapsamında aileye teslim edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.