Dolar 32,2823
Euro 34,8144
Altın 2.412,36
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Açık
Aksaray
23°C
Açık
Çar 24°C
Per 24°C
Cum 20°C
Cts 15°C

Yolcu360 Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketi Oldu

2015 yılından beri etkin olarak hizmet vermekte olan Yolcu360, Türkiye’nin en süratli büyüyen teknoloji şirketi unvanını aldı. “Deloitte …

Yolcu360 Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketi Oldu
Aksaray Anadolu AŞ
17 Şubat 2021 14:24

2015 yılından beri etkin olarak hizmet vermekte olan Yolcu360, Türkiye’nin en süratli büyüyen teknoloji şirketi unvanını aldı. “Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2020” programı kapsamında açıklanan istatistiklere nazaran Yolcu360, geride bıraktığımız 4 yıllık süreçte yüzde 10 bin 632 oranında büyüdü. Bu büyüme oranı, Türkiye’deki öbür şirketler ortasındaki en yüksek düzeydi ve epeyce da astronomik seviyede. Yolcu360’ı takip eden şirketler ise yüzde 3404’lük büyüme oranı ile Zero Density, yüzde 3277’lik büyüme oranı ile de BluTV takip etti. Bu yıl birinci defa üç yıllık şirketleri de pahalandıran Deloitte, bu alanda birinciliği de İstegelsin’e verdi. İstegelsin, üç yıllık geçmişinde yüzde 4921 oranında büyüdü.

Edinilen bilgilere nazaran Yolcu360, yıllık 20 milyon civarında müşteriye hizmet veriyor. Araç kiralama bölümünde müşteri memnuniyetini üst seviye tutmaya çalışan şirket, bugüne kadar yaptığı çalışmaların meyvesini toplamaya başlamış üzere görünüyor. Şirket CEO’su Umut Yıldırım tarafından yapılan açıklamalarda, emeklerin bir ağaca dönüşüp, meyve vermeye başladığı tabir edildi. CEO’ya nazaran bu muvaffakiyetin gerisindeki en büyük etken, Yolcu360 ismine çalışan takım.

“Global bir şirket olmak istiyoruz”

blank

Umut Yıldırım, Yolcu360 projesini hayata geçirirken, bunun bir hayal olduğunu, yıllar içerisinde de bu hale geldiğini söylüyor. Türkiye geneline yayılmış 2000’den fazla lokasyonda araç teslimatı yapıldığını tabir eden Yıldırım, bundan sonraki süreçte evvel Türkiye’deki öbür şirketlere örnek olmak, sonrasında da global bir şirket haline gelmek istediklerini belirtiyor.

Yolcu360’a Türkiye’nin en süratli büyüyen şirketi unvanını veren Deloitte, 2006 yılından beri “Deloitte Technology Fast 50 Türkiye” listesi yayımlıyor. Şirketlerin dört yıllık net satış sayılarının performanslarını kıymetlendiren takım, böylece de bir liste çıkarmış oluyor. Bu listeye girmeyi başaran şirketlerin tümü de daha itibarlı bir liste olan “Deloitte Technology 500” listesine dahil ediliyor. Yolcu360, 4 yıl sonraki performansında dünyanın en süratli büyüyen 500 şirketi ortasında uzunluk göstermiş olacak. Elbette bunun için, sürecin düzgün bir formda kıymetlendirilmesi ve muvaffakiyetlerin artırılması gerekiyor.

Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2020 ödül merasimini aşağıdaki görüntüden izleyebilirsiniz

  • Not: Tüm kazananların sıralandığı kısmı izlemek isterseniz, görüntü dakikasını direkt 32.22’ye getirebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.