Dolar 32,5872
Euro 34,8439
Altın 2.499,17
BİST 9.658,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Yolsuzlukların hesabını mutlaka soracağız

Yolsuzlukların hesabını mutlaka soracağız
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ekim 2015 15:07

“13 yıldır iktidarda olan, ancak bu kadar uzun sürede yapmadıklarını bize vaad olarak sunan, bizim zekamızla alay eden bir iktidarla seçime gidiyoruz. İşçiye 13 yıldır vermediği, bizden taklit etmek zorunda kaldığı, 1300.00 TL asgari ücretini vaad olarak sunan bir iktidarla seçimlere gidiyoruz. Neden yapmadınız? Kimi kandırıyorsunuz demezler mi? Aksaray’lı hemşerilerimiz, su, tren yolu, tıp fakültesi, hastane, battı çıktı, kentsel dönüşüm, yol, hizmet yalanlarından bıktı.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Aksaray’lı hemşerilerimiz, oy almak için ayrımcılık, ötekileştirme, kutuplaştırmaktan bıktı. Kardeşlik istiyor. Oy için milli gayrı milli diye ayrılmak istemiyor. Türkiye’nin hiçbir yapısal sorununu çözemeyip, kendisi soruna dönüşen iktidardan bıktı. Birinci sınıf demokrasiyle, insanlarımızın özgürce yaşadığı, ülkemizin zenginliklerinin adil paylaşıldığı kalkınmış bir Türkiye istiyor. Aksaray, Karaman, Konya üçgeninde Merkez Türkiye Projesini hayata geçirecek CHP bu taleplerin tek çözümüdür.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Aksaray’lı hemşerilerimiz, anayasa’nın askıya alınmasını istemiyorlar. Ülkemizin yönetimi ile ilgili kararların şimdiki gibi saraylarda değil TBMM’de, ruhu esir olmayan milletvekilleri ile, Bakanlar Kurulu’nda alınmasını istiyor. Tek adam rejimi istemediğini 7 Haziran’da gösterdi. Otoriter rejim değil, hukukun gücünü istiyor. Adaletsizlik, yolsuzluk, hırsızlık, rüşvetin örtülmesini istemiyor. İnsanı siyasetinin merkezine koyan, evrensel hukuku hedefleyen CHP bu taleplerin tek çözümüdür. Yolsuzlukların hesabını mutlaka soracağız.

Kazan, kazan, sıfır sorun diye yola çıkanların ülkemizi her gün yalnızlaştırmasından bıktı. Mezhepçi, maceracı, kabadayı dış politikası ile ülkemizi mülteci ile doldurmasından bıktı. Fakirimizin 7.5 milyar dolarını mültecilere harcayan iktidardan bıktı. Aksaray’lı hemşerilerimiz ülkemizin Otoriter, mezhepçi, istihbarat örgütleri ile ayakta kalan Ortadoğu ülkelerine benzemesini istemiyor. Hayatları savaşlarda geçtikten sonra, “Yurtta Barış Dünyada Barış” diyen Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet Paşa’nın partisi CHP, yönü batıya dönük, demokrasi ile yönetilen, insan hakları ve özgürlükleri olan müttefikler arayacağı için bu sorunların tek çözümüdür.

Aksaray’lı hemşerilerimiz, fakirliği bitirmeyen, fakirliği yöneten, oy almak için fakirin fakirliğini kullanan, 17 milyon yoksulumuzu 29 milyona çıkaran, işsiz sayımızı 6 milyona çıkaran, doları 3 lira yapan iktidardan bıktı. Korktuğu için oy vermeye başladı. 7 Haziran’da sen tek başına bu ülkeyi yönetemezsin dedi. Ancak 17,25 Aralık soruşturmalarından korkanlar, milletin iradesini saygısızlık yaparak, koalisyonu engelleyerek ülkeyi 1 Kasım seçimlerine götürüyor. Değerli Aksaray’lı hemşerilerimizin, sosyal yardımlar kesilir korkusundan sıyrılmaları, sosyal yardımlarını iki katına çıkacağını bilmeleri, 13 yıldır kendilerini kandıranlardan kurtulup, çözümün adresi CHP’yi desteklemeleri Aksaray’ın ve ülkemizin kurtuluşu olacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.