Dolar 32,5607
Euro 34,8793
Altın 2.437,16
BİST 9.712,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

YouTuber Jack Paul ‘Kripto Para Yorumcuları’ Arasına Katıldı

Kripto para piyasası son günlerde epey hareketli bir gündeme sahip. Daima yükselişte olan ve tarihinin en yüksek kıymet düzeyine ulaşan Bitcoin …

YouTuber Jack Paul ‘Kripto Para Yorumcuları’ Arasına Katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Şubat 2021 17:00

Kripto para piyasası son günlerde epey hareketli bir gündeme sahip. Daima yükselişte olan ve tarihinin en yüksek kıymet düzeyine ulaşan Bitcoin gündemi çokça meşgul ederken, bir yandan da bilhassa Elon Musk’ın tweet’leriyle apansız yükselişe geçen Dogecoin de değerli bir gündem hususu olarak sık sık karşımıza çıkıyor.

Şubat ayına 33 bin dolar düzeyinde giriş yapan Bitcoin geçtiğimiz iki haftada durmadan yükselerek 49 bin doları aştı ve 50 bin dolar sonuna dayandı. Lakin bu yükselişe karşın Bitcoin’in bedel grafiği hala sık sık dalgalanıyor. Bu kadar hareketlilik olunca hakkında çokça yorum görmek de kaçınılmaz oluyor.

Twitter’da kripto para yorumcuları ortasına Jack Paul da katıldı:

(Paylaşımı göremiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz)

Bitcoin’in yükselen grafiği her geçen gün kripto parayı daha da tanınan hale getirirken hususla ilgili fikirlerini paylaşarak öngörülerini lisana getiren isimlerin de sayısı süratle artıyor. Bildiğiniz üzere Elon Musk bu hususta hayli istekli bir isim ve görünüşe nazaran onun başlattığı bu akıma katılmak isteyen yeni isimler de var.

Kanalında 20 milyondan fazla abonesi bulunan tanınan YouTuber Jack Paul, Twitter’da yaptığı bir paylaşımla şimdi 16 yaşındayken Vine’dan elde ettiği birinci gelir olan 100 dolar ile Bitcoin aldığını ve o 100 doların şu an 46 bin dolar olduğunu açıkladı. Dogecoin hakkında da yorum yapan Paul’a nazaran Dogecoin Bitcoin’in ‘küçük kardeşi‘ ve o da tıpkı potansiyeli taşıyor.

Natürel ki Jack Paul’un altın kıymetinde bu yorumlarının yanında Dogecoin’in son günlerde büyük bir kıymet kaybıyla adeta çakıldığını da söylemekte yarar var. Elon Musk’ın gündeme getirmesiyle bedelinde süratli bir artış kelam konusu olsa da Dogecoin hala epey riskli bir kripto para olarak görülüyor ve Elon Musk da bu sebeple insanları yanlış yönlendirdiği istikametinde çokça tenkide maruz kaldı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.