Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Yozgat Belediye Başkanı’ndan Yazgı’ya ziyaret

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti..

Yozgat Belediye Başkanı’ndan Yazgı’ya ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
4 Ekim 2016 16:54

Hafta sonu Aksaray Belediyespor ile Yozgat spor arasında oynanan karşılaşmayı izlemek üzere Aksaray’a gelen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Her iki başkan, Belediyenin devam eden projelerinin inşaat alanını gezdi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevkidaşı Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı makamında karşıladı. Her iki Başkan, belediye olarak sürdürülen projeleri karşılıklı olarak birbirlerine aktardılar ve fikir alışverişinde bulundular.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ziyaretin anısına Yozgat Başkanı Kazım Arslan’a hediye takdim etti.

Başkan Yazgı, mevkidaşı Aslan ile şehir merkezinde gezerken karşılaştıkları esnaflarla sohbet etti. Başkan Yazgı, Yozgat Belediye Başkanını ayrıca Zinciriye Medresesi ve Somuncu Baba Külliyesini gezdirdi.

Her iki başkan son olarak Azmi Milli ve Eski Terminal Dönüşüm Projesinin inşaat sahasını incelemelerde bulundular. Başkan Yazgı, projenin başlama süreciyle birlikte gelinen noktayı mevkidaşıyla paylaştı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Aksaray’ın çehresiyle birlikte bir dönüşüm içerisinde bulduğu söyledi. Projelerin ise göz doldurur nitelikte olduğunu belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.