Dolar 32,2330
Euro 34,7023
Altın 2.391,89
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 16°C
Açık
Aksaray
16°C
Açık
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 25°C

Yozgat’ta güne beyaz örtü ile uyandı

YOZGAT’TA GÜNE BEYAZ ÖRTÜ İLE UYANDI

Yozgat’ta güne beyaz örtü ile uyandı
Aksaray Anadolu AŞ
25 Kasım 2021 10:30

Yozgat’ta dün geceden itibaren başlayan kar yağışı sabah saatleriyle birlikte kenti beyaza bürüdü. Yozgatlılar güne beyaz örtü ile başladı.

Yozgat’ta hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi sonucu dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Yozgatlılar güne beyaz örtü ile merhaba dedi. Kar yağışı sonrası Türkiye’nin ilk milli parkı olan Çamlık Milli Parkında seyrine doyumsuz manzaralar oluştu. Vatandaşlar da kar yağışı sonrası karla kaplı araçlarını temizledi.

Ahmet Gündüz isimli vatandaş kar yağışına sevindiklerini söyleyerek “Dün gece geç saatlerde başlayan kar yağışı sabah kenti beyaza bürüdü. Uzun zamandır kar yağmıyordu, kuraklık sıkıntısı baş gösterir diye üzülüyorduk. Sabahleyin karı görünce çok sevindim. Ben de Yozgat’ın ilk milli parkı Yozgat Çamlığı Milli Parkına geldim. Çamlık beyaz örtüsünü yine giyinmiş. Çok güzel görüntüler var, manzaralar çok güzel. İnşallah kar bu şekilde devam eder” dedi.

Hüseyin Doğan ise, “Yozgat’a kar yağdı her yer bembeyaz oldu, babam işe gidecek arabayı birlikte temizliyoruz. Ben de okula gideceğim babama yardım ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.