Dolar 32,5216
Euro 34,7912
Altın 2.421,59
BİST 9.708,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 26°C

Yunanistan Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Şah Lojistik

Yunanistan Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Şah Lojistik
Aksaray Anadolu AŞ
19 Eylül 2022 13:30

Uluslararası lojistik faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam eden Şah Lojistik, uzun yıllardır sektöründe edindiği bilgi birikimi ve deneyimleri ile nakliye hizmetlerini en iyi şekilde gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Nakliye ve lojistik hizmetlerini sağladığı ülkelerden biri de Yunanistan ülkesidir. Türkiye – Yunanistan arasında nakliye faaliyetlerinde yer almaktadır. Lojistik sektöründe sıklıkla talep edilen parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük nakliyesi, proje nakliyesi, konteyner nakliye faaliyetlerinde yer almakta ve en uygun çözümleri üretmek için gerekli çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Yunanistan nakliye firmaları  fiyatları konusunda her zaman uygun fiyat sunmayı amaçlamaktadır. Türkiye’nin komşu ülkeleri arasında yer alan Yunanistan’a her türlü nakliye ve lojistik hizmetler sağlanmaktadır.

Yunanistan, ithalat ve ihracat açısından önemli ülkeler arasında yer almaktadır. Bu anlamda ithalat ve ihracat faaliyetlerinde parsiyel nakliye ve frigo nakliye ihtiyaçları doğmaktadır. Şah Lojistik firması, müşterilerin nakliye ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap vermeyi hedeflemektedir. Yunanistan parsiyel nakliye hizmetleri kapsamında, az sayıda ürün gönderimi yapmak isteyen müşterilere çözümler sunmaktadır. Yunanistan Nakliye fiyatları konusunda avantaj sağlayan parsiyel nakliye, lojistik sektöründe sıklıkla talep edilen bir taşımacılık türüdür. Yunanistan parsiyel nakliye faaliyetleri daha çok karayolu, denizyolu ya da havayolu aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

blank

Müşterilerin Türkiye – Yunanistan arsında taşınacak olan yüklerinin özellikleri ve talepleri doğrultusunda nakliye planlamaları gerçekleştirilmektedir. Şah Lojistik firması her türlü nakliye faaliyetlerinde müşteri memnuniyetine önem veren bir firmadır. Bu anlamda müşterilerine her türlü nakliye çözümleri üreterek, nakliye süreçleri boyunca gerekli desteklerini firma bünyesinde görev alan uzman personelleri aracılığı ile sağlamaktadır. Yüklerin toplanması, depolanması, paketlenmesi, dağıtılması, nakliye süreçlerinde gerekli evrakların hazırlanması, gümrükleme ve sigorta işlemlerinin yapılması, müşteri bilgilendirmelerinin sağlanması gibi destekler firma tarafından sağlanmaktadır.

Uygun nakliye fiyatları ile müşterileri memnuniyetini sağlamayı hedeflemektedir. Bu alamda Yunanistan nakliye fiyatları için gerekli bilgiler müşterilerden sağlanarak, hesaplamalar gerçekleştirilmekte ve müşteriye sunulmaktadır. Nakliye fiyatları konusunda birçok faktör etkili olmaktadır. Bu faktörler arasında; yükün cinsi, ağırlığı boyutları, hacmi, mesafe ve diğer özel koşullar gibi faktörler yer almaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.