Dolar 32,4056
Euro 34,7989
Altın 2.401,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Yurtta çıkan yangın paniğe sebep oldu

ANKARA’DAKİ ÖZEL BİR ÖĞRENCİ YURDUNUN EN ÜST KATINDA YANGIN ÇIKTI.

Yurtta çıkan yangın paniğe sebep oldu
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mart 2022 13:45

Ankara’da özel bir öğrenci yurdunun en üst katında yangın çıktı. Elektrik kontağındaki kısa devre sebebiyle meydana geldiği ileri sürülen yangında yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı belirtildi.

Olay, Yenimahalle ilçesindeki özel bir öğrenci yurdunda meydana geldi. İddialara göre, yurdun en üst katında bulunan bir odanın elektrik aksamında oluşan kısa devre nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede yayılan alevler binanın üst katını sararken, yetkililerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye personeli sevk edildi. Kısa sürede yangının yaşandığı bölgeye gelen itfaiye ekipleri, çevre kontrolünü ve binadaki insanların tahliyesini sağladıktan sonra yangını kontrol altına alarak söndürdü. Olayda dumandan ötürü zehirlenme, yaralanma ya da can kaybının olmadığı öğrenildi.

Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.