Dolar 32,4912
Euro 34,9174
Altın 2.437,15
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Yüz Tanıma

Yüz Tanıma
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mayıs 2021 23:53

Yüz Tanıma, bir bireyin kimliğini, yüzünü kullanarak tanımlamanın veya onaylamanın bir yoludur. Yüz tanıma sistemleri, fotoğraflarda, videolarda veya gerçek zamanlı olarak kişileri tanımlamak için kullanılabilir.

Peki genel bir tanımla Yüz Tanıma Nedir?

Yüz Tanıma Cihazı, bir biyometrik güvenlik kategorisidir. Diğer biyometrik yazılım biçimleri arasında ses tanıma, parmak izi tanıma ve göz retina veya iris tanıma bulunur. Teknoloji, diğer kullanım alanlarına ilgi artmasına rağmen, çoğunlukla güvenlik ve kanun yaptırımı için kullanılmaktadır.

Birçok kişi, telefonlarının kilidini açmak için kullanılan FaceID aracılığıyla yüz tanıma teknolojisine aşinadır (ancak, bu yalnızca bir yüz tanıma uygulamasıdır). Tipik olarak, yüz tanıma, bir kişinin kimliğini belirlemek için devasa bir fotoğraf veri tabanına dayanmaz – yalnızca bir kişiyi aygıtın tek sahibi olarak tanımlar ve tanır, diğerleriyle erişimi sınırlandırır.

ZKTeco güvencesiyle beğeninize sunulan Yüz Tanıma Sistemleri aşağıdaki gibidir:

KF160/TRFACE200 YÜZ TANIMA TEKNOLOJİLİ ZAMAN KONTROL (PDKS) CİHAZI

KF160/TRFace200, yüz ve kartlı tanımayı mümkün kılan bir zaman kontrol(PDKS) ve erişim kontrol cihazıdır.. Kullanıcı doğrulama, yüz tanıma (standart) veya kimlik kartları (isteğe bağlı) kullanılarak gerçekleştirilir. Doğrulama işlemi 1 saniyeden az sürer.

VF380 YÜZ TANIMA PDKS CİHAZI

VF380, 3. parti elektrikli kilit, kapı sensörü ve çıkış düğmesi vb. İle bağlanabilen zaman  ve erişim kontrolü için yüz tanıma PDKS cihazıdır. En son yüz tanıma algoritması ve en son teknolojiyle donatılmıştır. Gruplara ayrılmadan 1200 yüz şablonu kaydedebilir.

SPEEDFACE-V4L AVUÇ İÇİ & YÜZ TANIMA PDKS VE GEÇİŞ KONTROL CİHAZI

SpeedFace-V4L linux tabanlı visible light teknolojisini kullanan yüz & avuç içi tanımalı zaman kontrol (PDKS) ve erişim kontrol cihazıdır. Son teknoloji ürünlerinden biri olan SpeedFace-V4L ile yüz, avuç içi, kart ve şifre gibi çeşitli doğrulama metodlarını kullanabilirsiniz. Buna ek olarak, 800 yüz ve 800 avuç içi kayıt kapasitesine sahiptir.

VF780 YÜZ TANIMA PDKS VE ERİŞİM KONTROL CİHAZI

VF780, 3. parti elektrikli kilit, kapı sensörü ve çıkış düğmesi vb. İle bağlantı kurabilen bir yüz tanıma zaman ve erişim kontrol terminalidir. En son yüz tanıma algoritması ve modern teknolojiyle donatılmıştır. 3000 yüz şemasını gruplara ayırmadan tutabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.