Dolar 32,3875
Euro 34,7728
Altın 2.398,27
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Yüzdeki altın orana yaklaşmak için çene dolgusu

Çene dolgusu ve çene sınırı dolgusu ile yüzün estetik manada çok daha etkileyici kılınması ve altın orana yaklaşılması mümkün. Dolgu uygulamaları …

Yüzdeki altın orana yaklaşmak için çene dolgusu
Aksaray Anadolu AŞ
18 Şubat 2021 10:24

Çene dolgusu ve çene sınırı dolgusu ile yüzün estetik manada çok daha etkileyici kılınması ve altın orana yaklaşılması mümkün. Dolgu uygulamaları günümüzde estetik maksatlı en sık başvurulan yollardandır. Yüz dolgusu uygulamalarındaki başarılı sonuçlar her geçen gün uygulamalara yenilerinin eklenmesi ve ameliyatsız estetik alanındaki ilerlemeyi de beraberinde getiriyor.

Yüz hoşluğu kelam konusu olduğunda yüzdeki tüm estetik ünitelerin birbiriyle uyumlu olması koşuldur.

Münasebetiyle düzgün bir tahlil sonrasında, küçük lakin tesirli dokunuşlar sayesinde etraf tarafından anlaşılamayan lakin olumlu sonuçlara yol açan süreçler yapmak mümkündür. İşte bu noktada en büyük yardımcılarımızdan biri dolgu uygulamalarıdır. Artık çene dolgusunun ayrıntılarını inceleyelim.

Çene dolgusunda hangi materyal kullanılır ?

Burun dolgusu, yanak dolgusu, elmacık dolgusu üzere tüm başka yüz dolgusu süreçlerinde olduğu üzere, çene ucu için en sık kullandığımız materyal hyaluronik asit türevleridir. Hyaluronik asit tüm dünyada en sık kullanılan ve en inançlı olan estetik dolgu malzemesidir.

Bedende rastgele bir alerjik tepkiye sebep olma ihtimalinin neredeyse olmaması, komplikasyon ve yan tesir risklerinin yok denecek kadar düşük olması bu eserin muvaffakiyetle kullanılmasındaki ana faktörlerdir.

Çene ucu dolgusu eridikten sonra çenede rastgele bir sorun yaratır mı?

Hyaluronik asit türevleri beden tarafından büsbütün eritilme özelliğine sahiptir, hasebiyle eserin ömrü dolduğunda, beden tarafından eritilerek büsbütün bedenden uzaklaştırılır.

Çene dolgusu ağrılı mıdır ve süreç ne kadar sürmektedir?

Çene ucu dolgusu muayenehane şartlarında yapılan, son derece ağrısız ve konforlu bir süreçtir. Gerektiğinde özel ağrı kesici kremler ve soğutucu anestezi uygulamaları yapılır. Süreç yaklaşık 10dk.kadar sürer ve süreç sonrasında hiçbir kısıtlama olmaksızın olağan hayatınıza devam edersiniz.

Yüz dolgusu ile çene bölgesinde yapılabilen estetik uygulamalar nelerdir?

Çene ucu büyütme, çene ucu uzatma, çene ucu formu değiştirme, çene köşesi belirginleştirme, çene çizgilerini belirginleştirme, çene asimetrilerinin hafifletilmesi ya da düzeltilmesi üzere pek çok estetik süreç dolgu uygulamaları ile gerçekleştirilebilir.

Böylece ameliyatsız bir biçimde, orantılı bir yüz görünümü sağlamak ve çok daha cazip görünmek mümkün olmaktadır.

Hibya Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.