Dolar 32,5005
Euro 34,9292
Altın 2.432,98
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Ziraat Bankası’ndan çiftçilere özel konut kredisi

Ziraat Bankası Çiftçilere Özel Konut Kredisi Kampanyası ile Yılda Bir Kez Ödemeli Kredi ya da 6 Ayda Bir Ödemeli Kredi kullanabilmek mümkün..

Ziraat Bankası’ndan çiftçilere özel konut kredisi
Aksaray Anadolu AŞ
2 Aralık 2016 23:40

Ziraat Bankası Çiftçilere Özel Konut Kredisi Kampanyası ile Yılda Bir Kez Ödemeli Kredi ya da 6 Ayda Bir Ödemeli Kredi kullanabilmek mümkün.

Ziraat Bankası‘nın yeni Konut Kredisi Kampanyası ile artık çiftçilerimiz de kolayca ev sahibi olabilecek ve yeni evlerinin ödemelerini 10 yıla varan vadelerle (120 Ay) zorlanmadan ödeyebilecekler.

Ziraat Bankası’nın “Çiftçiyi Ev Sahibi Yapan Konut Kredisi Ziraat’ten” sloganı ile duyurduğu yeni kredi kampanyası ile artık tüm çiftçilerimiz de kolayca yeni bir ev sahibi olabilecekler. Satın alacağınız konutun % 80 ‘ine kadar kredi kullanma imkanı sunan Çiftçilere Konut Kredisi Kampanyası‘nda faaliyet döngünüze göre (yani kaldıracağınız mahsüle göre ya da yetiştireceğiniz ürün ya da hayvanlara göre) 6 Ayda Bir Ödemeli ya da Yılda Bir Kez Ödemeli Kredi kullanabiliyorsunuz.

Ziraat Bankası‘nın Çiftçilere Özel Konut Kredisi Kampanyası‘ndan yararlanmak için ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) ‘ne kayıtlı bir çiftçi olmak yeterli.. Ziraat Bankası kampanya kapsamında satın alacağınız gayrimenkul üzerine ipotek tesis ediyor ve gerekli gördüğü durumlarda ek teminat da talep edebiliyor.

Ziraat Bankası Çiftçilere Konut Kredisi Kampanyası hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için size en yakın ziraat Bankası şubesini ziyaret edebilir ya da tüm Ziraat Bankası Kredileri hakkında merak ettiklerinizi site editörlerimize sorabilirsiniz..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.