Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı 5’inci kez güven tazeledi

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı 5’inci kez güven tazeledi
Aksaray Anadolu AŞ
15 Aralık 2021 12:27

Aksaray Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı olarak 4 dönemdir görev yapan Serkan Koray Zeybek 5’inci seçimde de güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Aksaray Ziraat Mühendisleri Odası olağan genel kurulla seçime gitti. Yüzlerce delegenin katıldığı seçimde mevcut Başkan Serkan Koray Zeybek ve Mustafa Kaya yarıştı. Seçim sonucunda açılan sandıklardan Mustafa Kaya 51 oy alırken, Serkan Koray Zeybek 64 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

5’inci kez güven tazeleyerek başkanlığa seçilen Zeybek, delegelerin teveccühü ile başkanlığa devam edeceğini belirterek, amaçlarının nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray’da sektörü daha da ileriye taşımak olduğunu söyledi. Üretim ve üreticinin her zaman yanında olduklarını ve oda olarak gerekli tüm çalışmaları yaptıklarına dikkat çeken Başkan Zeybek, yeni dönemde de çalışmaların hızla artarak devam edeceğini kaydetti. (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.